Mojster za kuho je bil Kuharaj /Anže Skvarč/, Terasa pa se je v četrtek zvečer spremenila v "pop up" lokal kjer se je jedlo domače, pilo domače. Lokali, ki tako zaživijo le enkrat, so po svetu stalnica, Kranj pa je po zaslugi Mila Vasiljevića in njegovih sodelavcev pokazal, da nekaj zmore. Pa ne gre zopet za kako kulinarično in plačano reklamo: preprosto je šlo za spoznanje, da lahko v četrtek zvečer doživiš lepo kuharsko ponudbo, prijaznega gostinca, poln lokal, zraven pa še malo glasbe - po zmerni ceni okoli 25 evrov = 5 hodov hrane, štirje kozarci vina, pet domačih piv....Terasa je torej ponovno opozorila, da Kranj mora več ponuditi in ljudje pridejo. Vsekakor pa si zasluži Kranj plus za trud in voljo in trmo pri ponudbi, ki je drugačna. O okusih se ne razpravlja, ampak: bilo je dobro, okusno...