Česa takega ob 13 800 000 klikih in 10 letih dela še nismo doživeli: DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA ZA TURIZEM IN KULTURO KLEMEN MALOVRH JE OB ODGOVORU NA VPRAŠANJA, KI JIH JE PREJEL OD TRME, UPRIZORIL NAJHUJŠI NAPAD NA NOVINARJA KAR TRMA V KRANJU OBSTAJA:

*Miran Šubic sem obtožen za domnevno poslovno škodo, ker sem razkril, da so sponzorji dogodka Dolga miza VEČINOMA ALI SAMO PODJETJA, KI POSLUJEJO Z MO KRANJ IN PREJEMAJO NA TA NAČIN VEČINOMA ZELO VELIKE ZNESKE JAVNEGA DENARJA

*Miran Šubic sem prejemnik zahvale za "podporo"...oziroma slabo reklamo s strani direktorja javnega zavoda, ki vsak mesec prejme v povprečju 100 000 javnega denarja in, ki nosi javno funkcijo - O DOLGI MIZI TRMI NI USPEL POSLATI NIČ, ZANJ TO POČNE MO KRANJ OZ GOSPA KATJA ŠTRUC, ŠEFICA KABINETA ŽUPANA. JAVNO VPRAŠANJE: SE STRINJA S TEM NAPADOM NA NOVINARJA, KI JE KLASIČEN PRITISK FUNKCIONARJA KOT JE ŽAL V NAŠI DEŽELI KAR OBIČAJ!?

Kaj pa še potrjuje Klemen Malovrh?

1.

POLONA ABRAM, KI JE ZA DOLGO MIZO PREJELA 15 500 EVROV JAVNEGA DENARJA, SE NAM JE V TELEFONSKEM POGOVORU ZLAGALA, DA SO VSI UDELEŽNCI SAMI PLAČALI POJEDINO 5.9.2021. GOSPOD BOGATAJ JE NI, ZA DOBRODELNOST NI DAL CENTA, KUHARJE (IMAMO IZJAVO) PA OB VSEH SVOJIH FUNKCIJAH NI USPEL NITI POZDRAVITI, KAJ ŠELE STISNITI ROKE...TOLIKO O DOBRODELNOSTI, KI JE BILA JAVNO POUDARJENA POSEBEJ OD ŽUPANA RAKOVCA!

2.

NESPORNO JE DAL ZAVOD ZA TURIZEM DIREKTORJA MALOVRHA 4 VSTOPNICE/ZASTONJ POJEDINE JGZ BRDO IN ZASTONJ SO TAM JEDLI IN PILI TRIJE DRŽAVNI USLUŽBENCI IN SOPROGA ENEGA OD NJIH. PRIBOR IPD. JE DRŽAVNA=NAŠA LAST, POSOJANJE DRŽAVNE LASTNINE V ZAMENO ZA POJEDINO PA JE (PROSTO PO POLONI ABRAM) DOBRODELNOST? ŠTIRJE OMENJENI NISO ZA DOBRODELNOST DALI NITI CENTA SVOJEGA DENARJA!