Pa ima Triglav novega trenerja, ki mu takoj želimo - veliko sreče! Jo bo potreboval, ker Miki Kondić je pač "nepopisan list" kar se tiče vodenja moštev v drugi ipd. ligah! Pa ne samo to: zdaj je tudi šef mladinske šole, ker se je pač poslovil Prača, ki je nasledil...saj ni pomembno! MIKIJA JE SICER ZADNJI ODSLOVIL SLOVITI MANDARIĆ, KI JE ZDAJ ŠEF ŽENSKEGA POGONA NK OLIMPIJA! PA KAJ BI TISTO: BILI SO ČASI, KO MIKI NE BI MOGEL BITI TRENER NITI MLAJŠIH DEČKOV V TRIGLAVU....A MORDA JE ZDAJ TO PREDNOST: PRIHAJA KOT MESIJA, ODREŠENIK IN ŠE KAJ - V ZANIMIVEM PAKETU KJER BO POMOČNIK (OJOJOJ...) TUDI BRANE PAVLIN, KI JE KADETE SPRAVIL IZ PRVE LIGE IN TUDI V DRUGI NI ŠLO RAVNO ČUDEŽNO...A SAJ VEMO: PRIIMEK PAVLIN NI KAR TAKO! Tako je torej s kadrovnjem Sandija Dornika, ki je v nogometu res neznanka na potenco, a v poslih je....POGLEJMO, ZAKAJ NAS JE STRAH ZANJ!

kOLIKO JE ZASLUŽIL, ČE JE ZASLUŽIL SKRIVA ŠE IZ LANSKEGA LETA. MOLK TRMI PA JE ZA PREDSEDNIKE NEVARNA ZADEVA: DVA STA UMOLKNILA IN ODLETELA (FEKONJA, RADIKOVIĆ...), ZATO SE BOJIMO ZA SANDIJA, KI NAM NI ODGOVORIL NIČESAR...

Franjo je v pozi Kim Il Sunga pregledoval "kulturne prispevke" in - izginil...

=Benotu so takole zapisali kar navijači...dolgo časa ni upošteval....zdaj ga vidijo, ko sprehaja psa...koristno in lepo opravilo, ni kaj! Kje je 400 000 evrov pa do zdaj vsi trije niso odgovorili!