Navijači kranjskega kluba sami sebi ne morejo verjeti, obveščajo pa Trmo: svoj košček kruha v Triglavu dobiva tudi gospa Aleksandra Idrizi kot sporoča nov informativni bilten kluba. Če je soprog bil do zdaj "skavt" (oglednik mladih igralcev ipd.), je zdaj postal trener selekcije do 15 let....(uradnih podatkov ni nikjer)! Spomnimo se ga, ko se nam je oglasil s traktatom o tem, kako uspešen je Triglav pri prihodih mladih igralcev...!? No, pustimo te podrobnosti, za člansko moštvo brca tudi sin Tim kar pa pozdravljamo - po prihodu očeta v resno klubsko sfero, so tudi sina vrnili iz NK Sava!

Triglav danes: poslovni direktor Beno Fekonja, glava družine Idrizi, športni direktor Siniša Brkić in kot piše novi Informator Triglava "druge reklamacije" Gorazd Kužnik....

Pomočnik Gregor ima svojega šefa Triglavovih mladincev - Gregorja!? Trenerje sicer menjavajo s filmsko naglico in tako je verjetno pomočnik Gregor na spletni strani kluba pripravljen kot rezerva vskočiti, če glavnega Gregorja zamenjajo...CIRKUS GOSPODA PODPREDSEDNIKA MIROSLAVA MATIJAŠEVIČA GRE PAČ NAPREJ - (SKORAJ) VSI SO ZAMENLJIVI, LE KIM DŽONG UN TRIGLAVA OSTAJA .... IN IMA KAJ POKAZATI! Mimogrede in čisto zares: najprej je skupščino kluba napovedal za čas okoli Novega leta....potem jo je napovedal za do tri mesece kasneje....in že je tu marec: KOMAJ ČAKAMO NA TA DOGODEK....ČE NE BO PREJ KONEC...?