1.

Zakoniti predstavnik Triglava /vir: Erar, Ajpes, UE Kranj/ Miroslav Matijaševič, tudi podpredsednik NK Triglav, se ni udeležil obljubljenega vpogleda v dokumente kluba.

2.

Beno Fekonja je v.d. direktorja, ki ni pokazal nobenih dokumentov, ker je kandidatu na volitvah predpisal znanja, ki jih mora imeti, če želi biti v UO NK Triglav.

3.

Dopis, ki ga je poslal, je nekaj tako pravno in človeško nevzdržnega, da človeka zaboli glava: ja ta gospod je kot predsednik kluba odgovoren za 450 000 evrov izgube in še neznanih x tisoč neporavnanih obveznosti

4.

Po tej logiki je upokojenec in kandidati na istih volitvah Marjan Tkalec poznavalec pravne, ekonomske in še kakšne zakonodaje, stroke ipd. (vzeto samo kot primer, gospod prav lahko to je) in seveda vsi ostali kandidati tudi...

5.

TAK DOPIS JE DOKAZ, DA BO MORALO IMETI ZADNJO BESEDO SODIŠČE, KI BO ODLOČILO, ALI V TEJ DRŽAVI NEKI V.D. DIREKTORJA KLUBA LAHKO LJUDEM PREDPISUJE, KAKŠNO ZNANJE MORAJO IMETI ZA KANDIDATURO ALI PA JE TO OSNOVNA USTAVNA PRAVICA ZDRUŽEVANJA IN NJENA IZPELJAVA.

6.

DNO DNA.

IN ŠE ČLEN, KI BO TUDI DOŽIVEL SODNO PREIZKUŠNJO...ZAKON O UPRAVNEM POSTOPKU...