**Dolgo, vorče poletje v VVZ Kranjski vrtci: pometanje s hišniki, posli hčere ene od vodilnih in tako naprej..ZDAJ PA RAZPIS ZA MESTO RAVNATELJICE, KI GA ZASEDA TEA DOLINAR.....In že je tu zopet malce "čudno ravnanje": razpis morate znati klikniti na spletni strani vrtcev in čakati morate Kranjčanko kjer bo objavljen. NE BO GA/NI GA NA STRANI ZAVODA ZA ZAPOSLOVANJE, KI JE SEVEDA VSEM PO DRŽAVI NAJBOLJ DOSEGLJIVA IN RAZVIDNA IN ZNANA "BORZA DELA"....**Kot smo zvedeli je tako "skrivnostnost", ki pa morda bistveno oži nabor kandidatov, ukazala gospa ravnateljica oziroma svet zavoda dela pač po njenih navodilih....Vsekakor se obeta razpis, ki bo odločilnega pomena za stanje v VVZ Kranjski vrtci. Po neuradnih, a zelo zanesljivih virih pa so se zganili tudi pri Tanji Hrovat oziroma na občini kjer se obeta nadzor nad početjem preko poletja:

*hišnike nadomeščajo z zunanjim ponudnikom, ki je v sporu z MO Kranj oziroma je slednja vložila tožbo zoper njega kar še preverjamo

*hči ene od vodilnih preko svojega podjetja veselo posluje z vrtci kar gre mnogim v nos...

7 000 000 stanejo vrtci vse nas letno. Seveda brez plačil staršev iz njihovih žepov. JE LOGIČNO, DA RAZPIS POSTANE SKORAJ SKRIVNOST????