Mateja Udovč je prišla x-krat nepovabljena na dogodke, ki jih je organizirala MO Kranj (od obiska obrambnega ministra do razprave o cesti v Hrastjah), zdaj pa v medijih toži, da na sejo O OBSTANKU KRANJA KOT CELOTNE MESTNE OBČINE ni bila povabljena!? Sprenevedanje ali še naprej zgolj poksus manipulacije?

1.

*ne prej in ne med in ne po vložitvi pobude za razbijanje Kranja gospa poslanka ni prišla na MO Kranj - a že ime pove vse: pobuda...pobudnica....kdo torej spreminja obstoječe stanje? In kdo bi moral poiskati še "drugo mnenje" kot je to potrebno - na primer - v novinarstvu<'

2.

*pobudniki seje so bili svetniki in svetnice (prvo podpisani Iztok Jenko, SDS....), župan pa je dolžan sklicati sejo na zahtevo in seveda je to v tem primeru tudi storil

3.

*kdo sodeluje z Matejo Udovč? kdo je javno predstavil njeno pobodu? kdo je javno zagovarjal razbitje Kranja? kdo je na izredni seji zastopa eno stališče, ostalih 26 svetnikov in svetnic pa glasovalo drugače?

KDO BI TOREJ MORAL POVABITI MATEJO UDOVČ? NJEN ALTER EGO V TEJ ZADEVI - BARBARA GUNČAR, KI PA JE SE SEJE POBEGNILA, KO JE UGOTOVILA, KAKŠEN BO IZID.

KDO BI JO LAHKO POVABIL NA SEJO? VSEKAKOR PREDLAGATELJI - PA JE NISO. IN SKLICATELJ - PA JE NI. MORDA LAHKO PRISPEVAM RAZLAGO: ČE MATEJA UDOVČ NE ODGOVORI NOVINARJU NA X KLICEV IN NA X DRUGIH POZIVOV V NAJBOLJ POMEMBNI ZADEVI ZA KRANJ LETOS IN POTEM NAJDE BOLJ PRIDNA NOVINARSKA UŠESA ZA SVOJO RESNICO, KDO JI BO VERJEL?

KO MI NE ODGOVORIJO POLITIKI KALIBRA STEVANOVIĆA, GRIMSA, TRILARJA....GUNČARJEVE+UDOVČEVE, IMAJO ZA TO VSO PRAVICO. A TRMA JE V TEM TEDNU SAMO V TREH DNEH DOŽIVELA 30 000 KLIKOV!

Miran Šubic, urednik Trme

ps

Veste, kaj je najhuje? Da poslanka iz Kranja=Bitenj v štirih letih ne ustvari politične kredibilnosti oziroma prisli svojega okolja, da jo jemlje kot političarko vsaj toliko resno, da jo vključi v dogajanje! In kaj je še huje? Da se sama v vse to vključi z dejanjem zoper interes okolja kjer živi....