Da so butasti naši politiki, pravite!? Kakšna napaka ! Po sloviti aferi s prisluhi med podjetnikom Petanom in ministrom Vizjakom, je na vrsti OBISK MINISTRA V KRANJU! ZAKAJ, KAKO, KJE?

1.

Minister za okolje prihaja v jamo Tular kjer živijo človeške ribice. Ki ne slišijo, še manj prisluškujejo. Dogodek je seveda "zaprt za javnost".

2.

Kaj se bo dogajalo v kranjski jami, da je minister nenadoma vzljubil človeško ribico, Kranj, naš laboratorij? Kdo ga tam (ne) čaka in s kom se (ne) bo pogovarjal?

TRMA ODKRIVA OZADJE OBISKA, KI ROJEVA AFERO VSEH AFER VSEH ČASOV IN VSEH POLITIKOV:

Naš minister je jamo Tular izbral za klepet z Brankom Grimsem, strankarskim sodrugom. Jasno: prisluhi komunajzarjev in sličnih odpadejo. Kaj bosta govorila? Naš vir trdi, da mu bo Branko pojasnil svojo taktiko ob odločitvah za novo občino "Gunčar&Udovč" - ni podpisal pobude za novo občino, ni bil na seji kjer so jo zavrnili mestni svetniki, ni dal še nobene izjave o občini kjer bo kmalu želel biti izvoljen....OPALA: TO JE KLJUČ! TO JE REŠITEV MINISTROVIH ZAGAT: "Andrejček, tiho bodi!" Ker če si tiho, ti še človeške ribice ne prisluškujejo...."Andrej, sam sem preveril - tale moj ljubljenček vse sliši, ampak nobenemu sitnemu novinarju potem ne daje prisluhov!"