Andrej Miljković je kot novinar do vratu v politični greznici in sram ga je lahko, da se je vanjo pustil zvleči. Streči mora gospodarjem in oni hočejo, da pljuva Janeza Janšo. Ki je - kakorkoli komu prav ali narobe - premier te države. In zdaj se pojavi (ne)športni novinar in skuša na fenomenu naše olimpijske košarkarske sage ŠKODITI JANEZU JANŠI! Za nič drugega tu ne gre kot pa za umazano in podlo početje z enim ciljem: košarka je in, JJ naj bo out. SKREGATI SLOVENSKI NAROD JE LAHKO - SAMO RDEČO BARVO POKAŽEŠ PA BODO SKOČILI...NITI NI POMEMBNO. V TEM PRIMERU PA JE TO SRAMOTNA FARSA NOVINARSTVA IN VPRAŠAM SE: KJE JE DRUŠTVO NOVINARJEV SLOVENIJE IN KJE RAZLAGALCI NOVINARSTVA KOT MARKO MILOSAVLJEVIĆ ETC. ? SO ŽE DRUŽNO OPOZORILI, DA JE TAKO RES DILETANTSKO KAMPANJO V ŠPORTNEM ČASNIKU TREBA RAZLIKOVATI OD NOVINARSTVA. ČE MED SABO OBRAČUNAVAJO RDEČI IN ČRNI, JE TO PAČ V POLITIKI STALNICA. ČE PA NEK "NOVINAR" SKUŠA NAVIJAČE SLOVENIJE NA TAK NAČIN ŠČUVATI PROTI JANEZU JANŠI, JE TO DNO DNA.

Tam na dnu sta tudi gospoda iz druge zgodbe, ki je lahko celo hujša. Plačujemo jo vsi, ki plačujemo RTV naročnino in onadva ONANIRATA Z MIKROFONOMA IN SI JEMLJETA PRAVICO DO MOŠKEGA ŠOVINIZMA. OPALA: TO JE JAVNA RTV SLO! IN NAJETI IN POKLICNI KOMENTATOR STA RAZLOG, DA GLEDANOST PADA. KER STA PAČ PRIMITIVCA, A OD NAS PLAČANA. ČE TAKO ČVEKATA V BIFEJU, JE ENO - DRUGO PA JE TOLE KAR JE ZGORAJ ZAPISANO. SO SE ŽE OGLASILI "PROFESIONALCI" KOT SE RADI IMENUJEJO V TEM MEDIJSKEM VELIKANU? SO ŽE ZAVZELI DISTANCO? LAŽNIVEC ANDREJ STARE JE ŽE VSAJ ENKRAT UMAZAL SVOJ KOMENTATORSKI SLOVES, ZDAJ STA GA DOKONČNO UNIČILA DRUŽNO.

Žal je to olimpijada po slovensko. Tisti Slovenci, ki tamo radi za vse slabo rečemo "to je čisti Balkan", se obnašamo sramotno in nevredno športnikov, ki nas zastopajo. Andrej Miljković je perfidno skušal najbolj umazano politiko umestiti v olimpijsko pravljico, Peter Kavčič in Andrej Stare pa sta pokazala ubogo duhovno raven.

NE BI BIL TO KAR SEM, ČE BI BIL TIHO!