51 glasov proti referendumu o novi občini in 51 glasov za enoten Kranj. Odločilno so glasovali poslanci NSi, ki so tokrat slišali glas njihovega kranjskega odbora: BILI SO PROTI RAZBIJANJU KRANJA KAR JE PREPREČILA TUDI NAVEZA LMŠ,SD,LEVICA,SAB....LEVI IN DESNI N SREDINSKI TOREJ BRANIJO KRANJ KOT GA IMAMO!

1.

Poslanec s Primskovega Branko Grims je danes zapravil še tisti domači ugled, ki ga je morda imel. Do zdaj je bojazljivo molčal o tem, ali je za Kranj kjer je bil izvoljen, ali ne! Zdaj je prišel s pravo barvo na dan: BIL JE ZA RAZBIJANJE KRANJA KOT VSA SDS!

2.

Je poslanec doma v stranki ali v domačem mestu? Nesporno je "sluga pokoren" svojega "Twita", to je pokazal in dokazal. Ampak: bo zamenjal zdaj volilno bazo, če se je svoji odrekel takrat, ko je šlo za obstoj mesta kjer sedi v mestnem svetu???

3.

Bili bi krivični če bi vse metali v en koš. Za Kranj se je javno "pozabil" opredeliti Bojan Homan, ne pa tudi Saša Kristan, Nataša Jenkole, Iztok Jenko, Andreja Valič Zver. Njihov paradoks je velik: šef svetniške skupine glasuje v parlamentu za razbitje Kranja, oni pa so proti temu početju!?

4.

Vse to ljubljansko dogajanje bo imelo posledice tu, v našem mestu. V našem političnem okolju kjer so mnogi malo "kalkulirali", ko se je bilo treba opredeliti. Pomislite: neki "mitingar" je neprestano imel Kranj na jeziku - do danes se ni opredelil za svoje mesto...lepo je dal politično rep med noge. Kot bivši župan, vedno poln boja za interese meščank in meščanov - zdaj je bil tiho, a nam je veliko povedal!