Začela se je bitka za - popravljeno Dolgo mizo. NA NAŠA VPRAŠANJA DIREKTOR JAVNEGA ZAV ODA, KI GA PLAČUJEMO VSI MI, NI ODGOVORIL. NIČ. PA BO PREJ ALI SLEJ MORAL, BOMO POMOČ - ISKALI PRI POOBLEŠČENKI ZA DOSTOP DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA! Pač pa so "odgovorili" z mestne občine Kranj - V TOREK O DOGODKU V NEDELJO! Dejansko se mu največ posveča Trma, a mi tudi dobro vidimo "drobne nedoslednosti"

Ne vemo čemu so oblikovalci lika in dela naše oblasti šele v torek obveščali o dogodku kjer je bila zbrana četica uradnic, uradnikov, šefov in šefic? Ni prvič, to dokaj redno počenjajo. Ampak: morda pa je bil povod povzetek medijskih objav o tem dogodku, ki se je skrčil na 1 (eno) objavo v mediju, ki ga plačuje občina oziroma vsi mi...še kak mesec!

ZDAJ PA BISTVO, KI JE RAZVIDNO IZ TISTEGA KAR POŠILJAJO Z MESTNE OBČINE...

*NAJPREJ SE NA PRIREDITVI ZAHVALI ŽUPAN ZELENIM SPONZORJEM=PARTNERJEM IN POKAŽE NA SPISEK KJER MANJKA TISTI, KI NAJ BI IMEL O TEM POGODBO IN PO NJEJ ZAGOTOVLJENA "ŠTIRI BREZPLAČNA MESTA" (GRE SEVEDA ZA DIREKTORJA S TAJNICO IZ DRŽAVNEGA BRDA...)

*NATO OBČINSKI PR STROJ POŠLJE ZAHVALO PARTNERJEM DOLGE MIZE IN NA KONCU SEZNAMA JE NEKAJ, KAR NE OBSTAJA. NO, V NARAVI ŽE...POSESTVA BRDO PA KOT PRAVNE OSEBE NI OZIROMA DELUJE V SKLOPU JGZ...KDO IN ZAKAJ JE NENADOMA DODAL NOVEGA "PARTNERJA" IN TO ŠE NAPAČNEGA, NE VEMO....

Ko se zgodijo take stvari, smo še bolj prepričani, da sprašujemo dobro in prav. Ker Posestva Brdo v nedeljo ni nihče niti omenil, niti JGZ Protokolarni servis RS ne. AMPAK UDELEŽBO DIREKTORJA IN TAJNICE JE PA TREBA "UPRAVIČITI". NE KLEMEN MALOVRH, NE MARJAN HRIBAR NAM POGODBE ALI DOKAZIL O TEM, DA JE NJUNA UDELEŽBA PLAČANA, ŠE NISTA DOSTAVILA....IN TU SE MORDA ZGODBA O DOLGI MIZI ŠELE ZAČNE. MI BOMO KOT PRAVI JEDCI POČAKALI VSE DO - SLADICE...JE PA OKUS GRENAK ŽE ZDAJ, PRIZNAMO...