Gospa Leyen v Sloveniji, ki od danes predseduje Evropi! In v tej lepi deželi je tudi mesto, ki je tik epicentra predsedovanja, ki leži na ozemlju tega simpatičnega mesta! Ki ima mestno upravo in v njej ljudi zadolžene za promocijo: DANES SO V SVET POSLALI NOVICO O SAJENJU DREVES NAŠEGA ŽUPANA PO ZAKLJUČKU KOMUNALNE NALOŽBE! Pomislite: na dan, ko je Evropa prišla tudi v Kranj, Kranj Evrope "ne šmirgla"!? Pa so bila neka druga drevesa obljubljena že januarja in komaj čakamo....

Voščenke so dobre pozimi, kajne? No, današnji sprehod po Kranju postreže z naslednjim dejstvom: NITI ENE TABLE, PANOJA, POSVETITVE DOGODKA, KI JE - NE GLEDE NA POLITIKO IN NJENE ODTENKE - OSREDNJI DOGODEK TE SLOVENIJE. IN NAŠ JAVNI ZAVOD ZA TURIZEM? ISTA ZGODBA....ŽAL. MORDA BI VSAJ V IZLOŽBI KAJ OMENILI...PRETEŽKO?

Kolesarska steza od Kokrice do Brda še ni odprta. Saj bo.....verjetno se bo rezal trak in še kaj pomembnega. Dejansko pa smo predsedovanje prezrli. PROMOCIJA KRANJA, KI DEJANSKO JE V SREDIŠČU DOGAJANJA JE ZAGOTOVO DRŽAVNA NALOGA, A NAJPREJ JE TO NAŠA, KRANJSKA. KAKO BOMO/SMO DRŽAVLJANI EVROPE, ČE JE NA ZASLUTIMO V NAŠEM OKOLJU KJER ŽIVIMO? Šefi(ce) naše mestne promocije pa nam pošiljajo video, kako župan sadi drevo???

Po do zdaj dosegljivih javnih podatkih je naslov iz medija (glej zgoraj) postal farsa tudi zato, ker nam nihče ne pove, kaj se bo tukaj, v Kranju, naslednje mesece sploh dogajalo? Če se bo kaj dogajalo? EVROPSKA PREDJED JE NEOKUSNA!