Beno Fekonja in Franjo Radiković (glede na spletno stran kluba celo predsednik dobrodelnih rotarijancev) sta "potopila" NK Triglav Kranj, ki je malo proč od sedeža Rotary cluba kjer sta skupaj z Iztokom Kraševcem člana. Naslov: Predoslje 39 kjer je na istem naslovu tudi Golf&Country klub Kranj kjer je "glavni" prav tako Iztok Kraševec. JE ČUDNO, ČE BO POSTAL GLAVNI NA NASLOVU PREDOSLJE 39 - LE DA KAR V GLAVNI STAVBI KJER JE DOMA JAVNI GOSPODARSKI ZAVOD BRDO?

1.

Konkurenca je bila včeraj taka: DIMITRIJ PICIGA, ki ga je na Brdo zaneslo potem, ko so ga malo "odstopili" tam kjer se upravlja z državnimi milijoni! Gospod je "kadrovsko dete" prejšnjega direktorja MARJANA HRIBARJA, ki naj bi zdaj bil del ekipe JOCA PEČEČNIKA,a to je še "neuradno"! Kot trdno Janšev človek je Hribar sploh postal direktor JGZ Protokolarne storitve = Brdo. Piciga je kot FRANCI JAGODIC (večni v.d., ko odstopijo direktorje na Brdu...) torej "notranji kandidat", zunanja pa še - človek ne more verjeti - prejšnja direktorica za časa Šarčeve&Cerarjeve vlade ŠPELA MUNIH STANIČ, ki ima zdaj zasebno svetovalno=izobraževalno podjetje, sicer pa se je "proslavila" na Brdu...z nekaj res pravimi "cvetkami", tale je iz Dnevnika:

2.

Kot oktoberski sončen in jasen dan, je jasno še nekaj: IZTOK KRAŠEVEC NI KANDIDAT KAR TAKO IN NI Z NEBA PADEL...Kdo stoji za njim in kdo bo podprl njegov prihod na Brdo? Kmalu bo tudi to jasno, a zdi se, da brez jasne podpore v koaliciji, ne bi šlo. No, politično uzdejstvovanje bodočemu direktorju (?) ni tuje, nekoč je bil aktiven v Zares...tam je bila aktivna tudi ALENKA BRATUŠEK, kajne? A to je že preteklost, zdaj Bratuškova (sicer tudi prva nadzornica JGZ Brdo nekoč...) ni več v poziciji nameščanja "svojih" kadrov, zato pa bi to lahko bili pri SD.....ki vladajo v bližnjem Kranju....?

3.

Dobrodelnost rotarijancev je lahko adut, a tudi Iztok Kraševec ima nogometni zgodbi - bil je direktor NK Olimpija, ko so navijači Crvene zvezde "uprizorili pohod na Ljubljano" in jih je ustavil in v red spravil legendarno Pavle Čelik, prvi policist (miličnik...) Slovenije! Zdaj pa sta med rotarijanci tudi dva zanimiva nogometna lika - BENO FEKONJA (pobegnil iz kluba v juniju...) in FRANJO RADIKOVIĆ (zaradi zdravja trenutno ni operativen v klubu), ki sta avtorja žalostnega stanja v NK Triglav kjer je bil nekoč predsednik tudi njun rotarijanski kolega Kraševec.

4.

Ali bo zadnji dan prišlo še do kake kandidature in ali se bodo karte premešale na novo, ne vemo. Vemo pa, da se o šefu na Brdu odloča v Ljubljani (in še kje). Kak klic iz tujine lahko odločilno pomaga, da bo 64-letni Kranjčan postal šef državnega zavoda....Ali bo še imel v najemu bife v sklopu olimpijskega bazena v Kranju pa ne vemo....VSEKAKOR PA JE KRANJ DRAMATIČNO SLABO ZASTOPAN V VLADNIH SOBANAH, ČE ODŠTEJEMO PETRO ŠKOFIC, KI JE ENA NAJBOLJ TESNIH SODELAVK PREDSEDNIKA VLADE GOLOBA.....