V uredništvo Trma.si dobivamo nenehno predloge, da raziščemo, kako je plačan in koliko je plačan predsednik stranke Resnica in mestni svetnik v Kranju - Zoran Stevanović. Njegova zadnja objava na fb stranke je tale:

Naša vprašanja pa so (naslovljena na uradni naslov stranke, ki ima sedež v Kranju) so tale:

Ali drži, da je prvi človek Resnice najbolje plačan politik v Sloveniji, nismo mogli preveriti, ker nam od februarja ni odgovoril o tem ničesar. Namigi o pregrešno dragem avtu ipd. nas ne zanimajo, a RESNICA JE PLAČANA IZ JAVNEGA DENARJA IN VSAK CENT, KI GA PREJME NJEN PREDSEDNIK, JE IZ ŽEPA DAVKOPLAČVELACEV. Takole pravi o sebi sam na spletni strani stranke....

Znano je njegovo podjetje /s.p./ Sansev, ki je prejelo od države 7700 evrov v času tiste krize z virusom, ki ga je Zoran Stevanović kot politik "zanikal", ni pa se odrekel denarni pomoči države. Kot smo ugotovili in dobili potrditev, je bil sodelavec podjetja iz Kranja, ki se ukvarja z gradnjo adrenalinskih parkov - a zgolj kot "fizični delavec", ni vodilni v tem podjetju.

Pravi šok za uporabnika pa je dejstvo, da na spletu /spletna stran Resnice in fb/ praktično ni nobenega podatka o vodilnih ali sploh aktivnih v stranki:

1.

Ni znano, kdo je npr podpredsednik, sekretar ipd. Resnice.

2.

Ni znano, viden noben zapisnik nobenega organa stranke o katerih ni javnega podatka.

3.

Od oseb, povezanih z delovanjem stranke, najdemo le Zorana Stevanovića.

4.

Na spletni strani stranke ni niti enega podatka o ničemer, kontaktni podatek /tudi za naša vprašanja/ pa je le na fb profilu dosegljiv

5.

Stranka po novem prejema zajten kup denarja, a od naših sogovornikov in sogovornic nihče ne ve nič o finančnem poslovanju, o prejemkih predsednika ipd. Finančno poslovanje je po vseh do zdaj znanih podatkih zadeva Zorana Stevanovića. Odkar je predsednik, se vozi z novim luksuznim avtom - a to ni nič spornega in narobe dokler ne trčimo ob javni denar, ki ga prejema Zoran Stevanović in Resnica.

Glej rubriko TRMA KRANJ DRMA itd.