Ni tako dolgo nazaj, ko je podpredsednik Slovenske nacionalne stranke ZORAN STEVANOVIĆ skupaj z gromovnikom SDS BRANKOM GRIMSEM v družbi znamenitega "vardista" sodeloval na okrogli mizi v Kranju. Organizator? Če zapišemo, da gre za tiste, ki iz srca mrzijo rdečo zvezdo ipd., nam je vse jasno! PA TO JE DEMOKRACIJA, KAJNE? NO, STVARI SO SE SPREMENILE...

Danes medij (tam smo našli fotografije), ki je seveda v lasti Janševih pristašev ipd., takole slika "sovražnika" v podobi KRANJSKEGA MESTNEGA SVETNIKA NEVENA POLAJNARJA (IME IN PRIIMEK SI JE SPREMENIL ALI - ČE LAHKO TAKO ZAPIŠEMO - POSLOVENIL)! Aluzija je jasna, ne pozabimo pa, da isti medij visoko čisla BRANKA GRIMSA, objavlja njegove razprave in citate in čivke... O Stevanoviću pa....tole!

OPOMBA: TRMA JE EDINA IN DOSLEDNO SPREMLJALA "PODVIGE" KRANJSKEGA SVETNIKA - KO JE NA JAVNI SEJI REKEL O SVOJI NAMERNI OKUŽBI Z VIRUSOM, ZA GLAVNE MEDIJE NI BIL PREVEČ ZANIMIV. KO JE SKLICAL SEJO SKUPŠČINE KOMUNALE, TUDI NE. KO JE NAKAZAL SVOJI POLITIČNI PRIPADNICI NEKAJ STO EVROV, SPLOH NE. POTEM JE OMARO (PLAČANO SEVEDA IZ PRORAČUNA) POŽRTVOVALNO HRANIL KAR DOMA NAMESTO V PROSTORIH SVOJE LISTE IN ZA ZASEBNO PRAVDANJE PORABIL (ZOPET) NAŠ DENAR PA TO NI NIKOGAR PREVEČ ZANIMALO. RAZEN TRME. KI JE ZABELEŽILA VSE IN ŠE KAJ. KER SMO MI KRANJSKI IN SLOVENSKI MEDIJ.

JE TRAPASTO ZAPISATI, DA SMO TOLE, KAR SE ZDAJ DOGAJA, SLUTILI? JE SLUTIL BRANKO GRIMS, KO STA Z ZORANOM RAZLAGALA DOMOLJUBJE NEKAJ LET NAZAJ?