Je ministrica in predsednica Pivčeva še predsednica ali bo predsednica stranke ali je odstopila ali pa dejansko ni in ali je še podpredsednica vlade in ministrica ali pa dejansko ni in je samo tako....Janez ima odgovor!

Je minister Hojs minister, če je nepreklicno odstopil in ali bo še minister, ko Janez odpre kuverto, ki je noče odpreti, ker je v njej odstopna izjava? Ali je Hojs potem, ko je odstopil javno in nepreklicno sploh še minister ali pa je samo navidezni minister, ki pa reže glave sem ter tja oziroma kadruje kot da je še in bo še minister in....Janez ima odgovor!

Ali je Beno Fekonja še predsednik NK Triglava, ko pa je že napisal poslovilno pismo in je še vedno tisti, ki ima v rokah klubski žig in vsa pooblastila kot da je predsednik in tudi je predsednik, ker Jure Gortnar ni predsednik, ker je samo izvoljeni predsednik na skupščini, ki dejansko še ni uradna skupščina in njen prvi zapisnik ne velja in ga je bilo treba popraviti in zdaj imamo enega predsednika, ki je vzel enomesečni dopust in imamo bivšega predsednika, ki bi bil rad zdaj direktor, a še ni direktor, ker ga mora pač imenovati predsednik, ki pa še ni predsednik, ker je predsednik uradno še vedno tisti, ki bi naj bil direktor....NIHČE NIMA ODGOVORA!

ps

Če se vse skupaj lahko dogaja pri tistih, ki naj bi odločali o našem vsakdanu, je prav JEBENO (oprostite)RES, DA SI V KRANJU ZASLUŽIMO ISTO VSI TISTI, KI SMO ZA LETOS PLAČALI ČLANARINO NK TRIGLAVU KJER SE PA VSAJ DVOJE: DA JE KLUB IZPADEL V DRUGO LIGO IN IMA NAJMANJ 600 JURJEV DOLGOV. VSAJ NEKAJ, KAJNE?