Tako le to gre: Rudi Zavrl je (bil) predsednik NZS, njegov sin Aleš je postal generalni sekretar. Brat Janez je bil dolgoletni uslužbenec NZS. Prišel je Aleksander Čeferin in z njim "njegovi" Nermin Topuz in drugi.....

Lahko bi našteval do onemoglosti. Nikoli nobenega razpisa, nobenega javnega poziva, kadrovanje poteka samo v ozkih krogih kjer napredujejo "poslušni" in s pravimi priimki. Kjer so sorodstvene in druge povezave jasne, kjer "prosti strelci" hitro zaprejo vrata za seboj. TRDIM, DA SEM EDINI ČLAN IO NZS, KI JE ODSTOPIL ZATO, KER SE NISEM STRINJAL Z NAČINOM DELA VODSTVA - KOT PREDSEDNIK MLADINSKE KOMISIJE NITI PROGRAMA DELA NISEM MOGEL SPRAVITI NA DNEVNI RED VRHOVNEGA TELESA NOGOMETA! IN POTEM SO ME PRIČAKALI V ZGODBI Z LICENCO IN SKUŠALI TRIGLAV IZLOČITI PO OSVOJENEM 7.MESTU - MENE PA TUDI. "JOK BRATE, ODPADE!"

Danes berem, da je sinko selektorja potihem postal trener v reprezentanci do 18 let. Nič nimam proti njemu, ampak: do včeraj je brcal žogo v becirk ligah v Avstriji, zdaj je del stroke NZS!? In trenerska kariera je kratka, spisek dosežkov pa krajši od seznama izraelskih olimpijcev, če sem malo sarkastičen. Priimek? Pravi.

Mijatović&Pavlin kadrovanje je v posmeh vsem, ki trenirajo dolga leta mlade ekipe in so pri tem uspešni, študiozni, strokovni. Nikamor se ne prebijejo glede sodelovanja v reprezentancah, vedno je kak "kek(ec)" pred njimi. Matjaža Keka sem cenil, ampak tole spodbujanje nepotizma je velik madež na njegovem ugledu. Če bi bil pravi oče in selektor in človek, bi sinu odsvetoval tak korak. Ker ni utemeljen z ničemer, razen s tem, da se sinko piše kot oče...

Miran Pavlin je direktor reprezentanc po Čeferinovi volji. Kot že zapisano: prej ali slej bo na vrhu slovenskega nogometa, ker je njegova pot trasirana s takimi kadrovanji. Spomnimo se jeze v nogometnih krogih ob "primeru Cesar" ipd.!

STROKA JE TIHO, KER SE NZS-JU NE UPA NIHČE ZAMERITI. OD NEKDAJ. ZATO LAHKO DELAJO NA BRDU KAR HOČEJO. KLUBI PA SO SAMO IGRAČKE V ROKAH GOSPODOV, KI NIKDAR NISO DELALI V NOBENEM KLUBU IN DEJANSKO TEGA DELA NOGOMETA (NAJBOLJ POMEMBNEGA!) NE POZNAJO. TO VELJA ZA ZAVRLA, ČEFERINA, MIJATOVIĆA = SLOVENSKEGA NOGOMETA ŠE NI VODIL NIHČE, KI BI SVOJO NOGOMETNO POT ZGRADIL NA DRUGAČEN NAČIN KOT NA "LOBIRANJU" , KI SE MU REČE "DAJ - DAM". Zdaj je nekaj dobila družina Kek....Nagnusno!