Najbolj množičen šport na krogli zemeljski? Nogomet. Najbolj množičen šport v Evropi? Nogomet. Najbolj množičen šport v Sloveniji? Nogomet. (enako bi lahko napisali ob "najbolj gledan","najbolj popularen", "šport z največ klubi, mladimi..."

Radenko Mijatović je izdelek laboratorija, ki se mu reče "bivši predsednik Čeferin+sodniška organizacija+večni funkcionarji po pokrajinah). Laboratorij nam je te dni pripravil nov zvarek, ki se imenuje "nogomet po kapljicah". Kajti Radenko Mijatović (bivši nogometni sodnik in oproda Čeferinova...) je pravice za ogled nogometa prodal. V vrsti so stali predvsem Srbi. Pardon: mediji, ki jih obvladujejo srbski (so)lastniki. Aja: pa še madžarski s Siolom. IN ČISTO NA KONCU SLOVENSKA NACIONALNA TELEVIZIJA. SLEDNJA NA TRGU NIMA NOBENIH MOŽNOSTI, KER DENAR ZAPRAVIJO PAČ ZA TO, DA VSO ZIMO GLEDAMO VSE SMUČARSKE TEKME. KER SMO NAROD SMUČARJEV (HA HA) IN NE NOGOMETAŠEV (SKIJAŠI NISU ZA FUDBAL, BI REKLI BIVŠI BRATJE)! PUSTIMO OB STRANI DEJSTVO, DA SLOVENSKI GLEDALCI DOŽIVLJAJO ORGAZME OB ZMAGAH AVSTRIJCEV ETC TUJCEV, ČE JIM TO "PRODAJA" HUDO MAL ALI KAK DRUG REPORTER (TISTEGA Z NAREJENIM ČUSTVOVANJEM RES NE MOREM POSLUŠATI, A JE PAČ RIBNČAN URBAN PO CEJLEM....)

Kaj je storil Radenko? Prodal tistemu, ki ponuja največ. En Srb je izvisel (tisti, ki bojda diši po Vučiću), drugi je pobasal večino nogometnih prenosov. Še do včeraj (ojoj prejoj) smo SLOVENSKI NOGOMET gledali na SLOVENSKI TELEVIZIJI - zdaj ga ne moremo več. Trg je zmagal, srbska posla pa so sinonim za to, kako je naš Radenko pozabil marsikaj...

1.SLOVENSKI NOGOMET SODI NA SLOVENSKO NACIONALNO TELEVIZIJO KOT DO ZDAJ

2.PREPLAČANI SRBSKI ALI KATERIKOLI EVRI NE ODTEHTAJO DOLGOROČNE ŠKODLJIVOSTI ODLOČITVE

3.POSEL NAJ PRIDE NA DAN, ČE SI RADENKO UPA SLOVENSKI JAVNOSTI POJASNITI, ZA KOLIKO JE KOMU PRODAL IN ZA KOLIKO KOMU NI PRODAL SLOVENSKEGA NOGOMETA

Marsikdo bo rekel, da ga to en .... briga. Da je slovenski fuzbal za en .... Da ga itak živ .... ne gleda. Mogoče je temu res tako. Ne vemo. Vemo pa, da ga bo zdaj zaradi vojne med operaterji in lastniki športnih programov videlo manj ljudi kot prej. Predvsem pa ga ne bodo videli tisti, ki gledajo nacionalko kjer novinarji neprestano tožijo, kako niso razumljeni ob "nacionalnem interesu", ki da ga pooseblja njihov program!? ZAME JE NACIONALNI PROGRAM TISTI, KI MI PONUJA SLIKO SLOVENSKEGA ŠPORTA. IN KRITERIJ ZA NOGOMET JE OPISAN NA ZAČETKU.

Radenka boli .... za to, kdo gleda nogomet in kdo ne. ALI PA BOLI .... TUDI VSE KLUBE? VERJETNO, KER SO MORDA ZDAJ DOBILI EVRO VEČ OD "TV PRAVIC" IN PO TEJ PLATI PLOSKAJO RADENKU. ČE BI BIL RADENKO SLOVENSKI PREDSEDNIK SLOVENSKE NOGOMETNE ZVEZE, BI PRI PRODAJI SLOVENSKEGA NOGOMETA MEDIJEM SLEDIL INTERESU NOGOMETA.

Veste, kaj mojstri teh zakulisij rečejo ob takih zapisih kot je moj? Nič, boli jih ....!