Ko smo objavili zgornjo sliko, je protestiral Joc Pečečnik, eden najbolj bogatih Slovencev: ON NI LASTNIK OBJEKTA KAMOR VODI UTRJENA CESTA IN TUDI S CESTO NIMA NIČ IN NI PEČEČNIKOVA CESTA! Prilagamo njegova stališča in izjave, namenoma pa ne pišemo o tem, da nam je pripisal, da nam nekdo naroča ipd. itd.

Kaj smo torej zdaj zvedeli in od koga?

1.

Pašna skupnost je zgradila samo cesto proti vrhu - so nam povedali lastniki zemljišč, ki so povezani v pašni skupnosti. O kaki cesti oziroma urejanju dovoza do počitniškega objekta kjer je solastnik Joc Pečečnik ni bilo govora...

2.

Joc Pečečnik uradno o tem, kdo je tako lepo speljal cesto, ne ve nič. S skupaj s solastniki ima pogodbo o najemu zemljišča za parkirišče. To je vse.

3.

Joc Pečečnik je potrdil, da se s politikom in njegovim zaposlenim Juretom Lebnom sestaja tako s predstavniki poašnih skupnosti (ker so pač lastniki zemljišč) kot z županom Cerkelj. Tema: garažna hiša ali garažne hiše.

TAKO JE MOGOČE SKLEPATI, DA NA TEH SESTANKIH NI BILO GOVORA O TEM, DA BI TUDI DO POČITNIŠKEGA OBJEKTA KJER IMA STANOVANJE IN JE SOLASTIK JOC PEČEČNIK (KOT NAM JE SAM ZATRDIL) O UREJANJU CESTE DO NJEGA. VSAJ GOSPOD PEČEČNIK NI NE NAROČNIK, NE PLAČNIK TISTEGA KAR KAŽE FOTOGRAFIJA. URADNO NE VEMO, KDO JE NA ZEMLJIŠČIH PAŠNE SKUPNOSTI TAKO LEPO UREDIL CESTO DO ENEGA OBJEKTA, NE DO VSEH V OKOLICI. DOBROTNIK(I)?

OBENEM PA JE GOSPOD PEČEČNIK POJASNIL, DA POTEKAJO POSLOVNI POGOVORI Z DELOM TISTIH, KI SO V PRETEKLIH TEDNIH DELALI NA KRVAVCU (LASTNIKI ZEMLJIŠČ, ZDRUŽENIMI V PAŠNI SKUPNOSTI) IN Z ŽUPANOM FRANCEM ČEBULJEM. KAR ZOPET VLOGO PODJETNIKA IN POSLOVNEŽA IN BOGATAŠA PODKREPI Z VLOGO MOŽNEGA VLAGATELJA NA KRVAVCU.

PS

MI SE ZDAJ NE ČUDIMO VEČ, DA SE JE MEGLA DVIGNILA S CESTE, KI PRIPELJE DO OBJEKTA KJER POČITNIKUJE GOSPOD PEČEČNIK.....