TAKE CENZURE V SLOVENIJI ŠE NI BILO. ŠEF VLADNEGA URADA ZA (DEZ)INFORMIRANJE JE PREPOVEDAL STROKOVNJAKOM IN TUDI POLITIČNIM FUNKCIONARJEM (MINISTRICI ZA ŠOLSTVO NPR.) UDELEŽBO V VSAJ DVEH ELEKTRONSKIH MEDIJIH!

TEMA: POLOMIJA S HITRIMI TESTI (NA PRIMER V KRANJU)

TISTI, KI JIH PLAČUJEMO - MORAJO MOLČATI.

TISTI, KI JIH PLAČUJEMO - IZVAJAJO CENZURO.

TISTI, KI NAM ODREJA PREPOVEDI IN JE ZDRAVSTVENI MINISTER PA "ČIVKA" NA SPLETU....

Kot novinar, ki sem doživel cenzuro tukaj v Kranju (preko mojega prejšnjega delovanja), sem ogorčen. Ker tu ne gre za politiko ampak zdravje ljudi. Ker si želimo jasnih, točnih in pravočasnih informacij. Ker je epidemija žal pokazala predvsem na tiste, ki se proti njej borijo v prvih vrstah - a o tem ne smejo govoriti. Če sem bil do zdaj v dvomu, sem od zdaj prepričan, da je bil nakup hitrih testov slaba odločitev. Ne zaradi testiranja samega, zaradi tistih, ki so nam to prodali in zaslužili in naj bi še zaslužili.

Novinarji smo slabi in dobri in naklonjeni temu ali onemu, smo neobjektivni, pristranski ipd. Vse to je mogoče umestiti pod naš poklic. To, kar si je pa privoščila vlada Janeza Janše, je odklon v nevarno smer.

DIKTATURA JE VSEH MOGOČIH OBLIK. DIKTATURA JE PREDVSEM - ENA RESNICA. JE ZATO ČUDNO, DA POŽAREPORT, SIOLNET, NOVA24UR O TEM NE POROČAJO?!