Takole se je nadaljevalo...na Brdu je direktorica molčala...

Z Brdom smo že imeli "smolo", ko so skrivali dopust Janeza Janše kot predsednika vlade v državni vili in na koncu je KPK dala prav Trma.si....Tokrat pa je bilo dovolj, da je opozorila informacijska pooblaščenka!

Zakaj ljudje dvomijo v to državo!? Zakaj se njim dogaja, da država "trenira strogost", na državnem Brdu pa visokim gostom lahko kuha mesar, maser ali....no,ja .... novinar? KO TOLE ČLOVEK PREBERE, DA LAHKO POBERE! Direktorici izobrazba kuharja ni znana, vrabci čivkajo, da ima poklicno...sam trdi, da srednjo...uradno pa niznano!

Pomislite: direktorica nima pojma, ali visokim gostom kuha "šlosar" in ali "recepte" pogrunta voznik tovornjaka? Ga pa plača bolje kot je plačan njen šef - premier! In zaposlitev bi razveselila ministra Luko Mesca, ki je že zdavnaj napovedal vojno v primerih, ko bi ljudje morali biti redno zaposleni pa iz različnih razlogov niso... Vaš pomislek: kje so inšpekcije, ko gre za državni zavod, smo kar prezrli...ODGOVOR PA KAJPAK DOBILI IN JE PRETRESLJIV! DOBER TEK!