1

11.8. 2021 smo poslali vprašanja JGZ Protokolarni servis RS /Brdo/, ki ga vodi strankarski politik SDS Marjan Hribar, ki ga je na ta položaj namestila Janševa vlada. JGZ Brdo je neposredno odgovoren sekretariatu vlade oziroma kabinetu predsednika vlade.

2.

18.11.2021 je Informavcijski pooblaščenec RS uradno pozval k priložitvi dokumentov, ki jih na Brdu ali skrivajo ali pa nimajo. Oboje je seveda možno dokler jih ne pošljejo kot uradni postopek zahteva.

3.

Za kaj pri vsem skupaj gre? Dva tedna v 2020 in 2021 je v protokolarni vili Zlatorog na obali Blejskega jezera bivalo po okoli 8 oseb ožje in širše družine predsednika vlade z njim na čelu. Po dostopnih podatkih o cenah je to stalo vsaj 25 000 evrov. TRMA JE O TEM DOPUSTU TERJALA DOKUMENTE, KI JIH ZDAJ HOČE TUDI DRŽAVNA USTANOVA - A JIH NE DOBI. NAS ZANIMAJO VSOTE NA RAČUNIH, ZANIMAJO NAS NAROČILNICE IN POGODBE, ZANIMA NAS PLAČILO RAČUNOV. VNAPREJ SMO ZATRDILI IN POZVALI JGZ, DA VSE OSEBNE PODATKE, KI BI BILI V NESKLADJU Z ZAKONOM, PRIKRIJE.

Naše priče so nam povedale, da so si Janševi dodatno omislili kuharja za kosila ali večerje, stregel jih je tudi zupanja vreden natakar. VSE TO NI NIČ NAROBE, ČE JE BIL DOPUST DRUŽINE PREDSEDNIKA VLADE (JGZ NAM JE POTRDIL PISNO, DA JE BILA TAM TUDI "VAROVANA OSEBA") USTREZNO NAROČEN IN PLAČAN. ZA ZDAJ PA PO TREH MESECIH NA BRDU OČITNO NE ŽELIJO RAZKRITI OSNOVNIH PODATKOV, KI JIH SICER NAVADNO HRANIMO VSI DRŽAVLJANI ZA SVOJA DOPUSTOVANJA...

Takole sta si segla v roke ob volitvah 2011 Janez Janša in Marjan Hribar....!