Poznavalci kranjske politične scene radi povedo, da je Zoran Stevanović "politični čvekač", ki ima več v mišicah kot v glavi. TO NI NAŠA UGOTOVITEV, A DEJSTVO JE, DA JE POVSEM V NJEGOVI SENCI SKRIT DR- NEVEN POLAJNAR, KI JE V MARSIČEM "MASTERMIND" STRANKE, KI ŽELI TUDI V EVROPSKI PARLAMENT.

Takole se je predstavil pred volitvami 2022....sicer je tudi znan kot mojster borilnih veščin in aktiven v športu - tudi predsednik sveta Zavoda za šport Kranj!

Je bilo potem naključje, da je predsednik stranke Stevanović bil sprejet pri veleposlaniku Ruske federacije leta 2022 /vir: Resnica/ ?

Javne oznake stranke kot "rusofilske" so se pojavile, ko je njen kandidat za parlament EU ob izgonu ruskega vohuna iz Slovenije naredil tole...

Trma.si se ograjuje vnaprej od kakršnihkoli manipulacij s svobodo političnega delovanja kogarkoli, ker to jamči naša Ustava. Vedno pa kot medij vprašamo in drži, da nam že nekaj let ZORAN STEVANOVIĆ NA NAŠA VPRAŠANJA NE ODGOVARJA - ZLASTI NA TISTA, ZA KAJ IN KOGA STRANKA PORABI ZAJETEN KUPČEK JAVNEGA DENARJA? KAKŠNA JE VLOGA NEVENA POLAJNARJA JAVNO NI ZNANO, KER STEVANOVIĆ NE ODGOVARJA NITI NA VPRAŠANJA, KDO SO ČLANI OŽJEGA VODSTVA STRANKE....