TO PLAČUJEM VSAK MESEC!

1.

Tadej Valjavec je kot kolesarski strokovnjak gost javne RTV SLO, ko danski as zmaga etapo in verjetno Tour 2022. OB TEM ČLOVEK, KI SO GA ZARADI DOPINGA KAZNOVALI DENARNO IN IZKLJUČILI ZA DVE LETI JAVNO NA JAVNI RTV SLO POSTAVI POD VPRAŠAJ TEKMOVANJE DANSKEGA ASA, KI JE ZA VES SVET VSAJ VČERAJ BIL POJEM FAIR PLAYA S ČAKANJEM NA NAŠEGA..

2.

Na perverznost javne RTV smo bili opozorjeni: človek, ki naj bi gledalcem KOMENTIRAL DIRKO NASTOPA TUDI V NAGRADNI IGRI/REKLAMI za nek hotel ipd.??? JE TO TISTA NOVINARSKA PROFESIONALNOST? ALI Z VABILOM TADEJU PLAČUJE RTV SLO KAJ HOTELU ALI KOMU DRUGEMU? ALI TADEJ DOBIVA SVOJ DENAR OD RTV, HOTELA ALI OD OBOJIH?

3.

Zato (in ne zaradi Janše, Goloba ipd. istih in enakih politikov, ki se jim lušta po mediju) sem šokiran in ogorčen, KER JE JAVNA RTV POMEŠALA ŠPORTNO, NOVINARSKO, ČLOVEŠKO ETIKO + CENEN EPEPE ALI REKLAME....

4.

To je zame dno profesionalizma kjer mi nek hotel skozi Tour prodaja nekdo, ki je bil dopingiran kolesar (pravnomočno!!!). TO JE MOGOČE LE NA JAVNI RTV SLO, OČITNO...ZA MOJ DENAR!