Samostojni podjetnik, ki dela za kranjsko podjetje, ki postavlja adrenalinske parke po tujini? Ali samostojni podjetnik, ki prejema od države pomoč med epidemijo? Presodite sami: tole so uradni podatki o tem, kako je Zoran Stevanović lani in letos prejemal po 1100 evrov pomoči za podjetnike čeprav je v tem času tudi delal (kot se je sam hvalil na spletu) v tujini? Podatke smo dobili na ERAR portalu in jih lahko vidi vsak, kdor le hoče. To pa seveda pomeni, da je bil Zoran Stevanović dlje časa brez prihodkov, da je zadostil kriterijem za pomoč?! In kako je s prihodki od svoje druge dejavnosti - fizičnega dela pri podjetju iz Kranja (znano uredništvu, direktor pred časom potrdil sodelovanje Zorana Stevanovića)? Zanimivosti je veliko:

ZORAN STEVANOVIĆ NA SPLETU SIMBOLNO PRIKAZUJE ZAPOSLITEV NA MO KRANJ, V RESNICI DELA /POGODBENO?/ ZA PODJETJE KOT FIZIČNI DELAVEC ALI PA JE SAMOSTOJNI PODJETNIK S PODPORO?

Zoran Stevanović je po obtožbi (vložena 1.9.2021) odtujil 2500 evrov davkoplačevalskega denarja, ker je neupravičeno porabil sredstva davkoplačevalcev za osebno pravdanje (izgubil proti podžupanu Černetu, ki mu mora plačati 2500 evrov). Postopek še ni končan, obtožba je vložena.

PREPROSTO ZAPISANO: VLADA JANEZA JANŠE PODPIRA Z NAŠIM DENARJEM TISTEGA, KI OD NJE TERJA ODSTOP ZARADI - UKREPOV MED EPIDEMIJO OZIROMA POMOČI - ZORANU STEVANOVIĆU. KI EPIDEMIJE, VIRUSA IN POSLEDIC NE PRIZNAVA. OBENEM PA ISTI POLITIK IZ MESTNEGA PRORAČUNA VZAME DENAR ZA SVOJE OSEBNO PRAVDANJE (VSE DOKUMENTE HRANIMO) KAR JASNO IZPRIČUJEJO AKTI MO KRANJ.