Direktor Zavoda za turizem in kulturo KLEMEN MALOVRH ima ogromno dela: "vkup vleče" račune za Dolgo mizo (požrtijo okoljske in dobrodelne vsebine - po njegovo), ki jih je obljubil tudi Trmi. V nekaj mesecih mu ni uspelo, 19 800 evrov pa je med tem nakazal "zunanji sodelavki" početja...MI PA NISMO MALENKOSTNI. ŠLI SMO VEČKRAT V LJUBLJANO IN VIDELI, ZAKAJ TJA DEREJO TISOČI - IMAJO "DVORNEGA OKRAŠEVALCA", KI JAMČI KONCEPT, IDEJO, IZVEDBO...GA IMAMO TUDI MI? IMAMO. KAJ SE TOREJ ZDAJ VTIKAMO V DELO GOSPODA DIREKTORJA ZAVODA?

1.

Ljubljana je imela in ima očeta in sina Modica za okraševanje mesta kamor derejo ljudje iz domovine in tujine. Okrasitev je izvirna.

KRANJ IMA ŠE BOLJ IZVORNO OKRASITEV. IN IMA MATJAŽA BEGUŠA, KI JE TO ZAČEL IN TO POČNE. NIMAMO PA ŽUPANA&DIREKTORJA, KI BI TO ZAOKROŽILA V PONUDBO. NE POZABLJAMO ALJAŽA PRIMOŽIČA IN V LUČKE SPREMENJENIH PREŠERNOVIH VERZOV. VSE SKUPAJ: ADUT ZA KRANJ....???

2.

Okrasitev Ljubljane je adut za decembersko porabo in ponudbo na stojnicah. Ljudje pridejo gledat lučke in...se zgodi decembersko vzdušje. Pa virus gor ali dol!

KRANJ BI LAHKO Z DODATNO OKRASITVIJO V SLOGU NARAVE, ZELENJA NAREDIL NEKAJ PODOBNEGA IN TO - PROMOVIRAL. NA PRIMER: PRIDITE NA KRANJSKO KLOBASO IN KUHANČKA IN SI OGLEJTE, KAKO ZELENA JE VENDARLE LAHKO OKRASITEV. KRANJ IMA NAJBOLJ IZVIRNO OKRASITEV V SLOVENIJI!

3.

JAVNA POBUDA VSEM, KI BODO LETOS ZA OKRASITEV NAMENILI PREKO 100 000 EVROV SE GLASI:

*KRANJ NAJ BO OKRAŠEN TAKO KOT JE ZAČEL FLORIST BEGUŠ IN MORDA LAHKO POVABIMO ŠE KOGA, DA V TEM SLOGU NADALJUJE IN NAM POLEPŠA MESTO

*KRANJ NAJ TO POVEŽE V DECEMBERSKO DOGAJANJE IN SEVEDA PROMOVIRA SVOJO OKRASITEV, KI LAHKO SEŽE TUDI V KANJON ALI ŠE KAM - PREDVSEM PA MORA IMETI KONCEPT IN VSEBINO

Podpis:

Trma(torji)

PS

KOLIKO STAVIMO, DA GOSPOD KLEMEN NA TAKE STVARI OSTAJA GLUH? TOLIKO KOT NA DEJSTVO, DA OBLJUBLJENIH RAČUNOV PORABE NAŠEGA DENARJA ZA DOLGO MIZO NI SPRAVIL SKUPAJ ŽE NEKAJ MESECEV. IN MIMOGREDE: ČE SMO ZA TO PLAČALI DVAJSET JURJEV, KOLIKO JE VREDNA IZVIRNOST OKRASITVE MATJAŽA BEGUŠA?