Krajani Zlatega polja morda (vsi) niso tako poučeni o projektih, da bi iz tegale kar je objavljeno zgoraj v medijih, zvedeli vse. Odgovore iščejo od Trme in s trmo! In jih bodo dobili. Ne takoj kot bi pričakovali: da o sprenevedanju glede vprašanj o projektu ne pišemo. Poglejmo, kaj smo (zase in krajane Zlatega polja, ki skočijo do stropa ob omembi avtovbusne postaje) povprašali MO Kranj včeraj, v torek! In prosili za hiter odgovor, ker je razburjenje ljudi glede načrtov MO Kranj pač razburjenje - davkoplačevalcev + bralcev Trme.

KOT JE JASNO IN RAZVIDNO IZ VPRAŠANJ GRE ZA BISTVO: JE AVTOBUSNA POSTAJA ŠE DEL PROJEKTA ALI PA NE? KAJTI V VSEH NAČRTIH - TE PA VIDIJO TUDI KRAJANI - JE ŠE VEDNO TAM. IN NIČ NISMO SPRAŠEVALI O PROMOTORJIH IN ISKANJU TISTIH, KI BI GRADILI 3 STOLPIČE IN PARKIRNO HIŠO - ZANIMALO NAS JE STALIŠČE MO KRANJ = ŽUPANA DO AVTOBUSNE POSTAJE, DA BI LJUDJE NA ZLATEM POLJU VEDELI KAR HOČEJO VEDETI - PA VSI DRUGI TUDI!

Pomislek, ki je na mestu: "Trilarjev hokus pokus" s postajo je bil žgoča tema pol mandata. Zato je kakršnakoli novica o gradnji na Zlatem polju tudi vredna nekaj vrstic javnosti. In ker tega ni bilo, so krajani spraševali - Trmo, mi pa občino. Uradnega odgovora še nimamo, imamo pa reakcijo iz kabineta župana....