Čestital mi je župan in poslal rokovnik!? Darilom ne glej v zobe, ampak: tista mestna občina, ki prisega na digitalizacijo pošilja papirnate rokovnike kot dokaz svoje usmeritve? Župan sadi drevesa in troši papir za...kaj?

1.

Darilom ne glej "v zobe", kajne? Zato gledam na naslovnico kuverte kjer župan Rakovec ne ve, da nisem več novinar Dnevnika. Hudiča nazaj: pa saj sem ja "njegov"?

2.

Praznike mi je zaželel za nazaj? Lepo in v duhu njegove PR posadke kjer so bile v preteklosti te dame redno "za časom", ko sem kot novinar pričakoval...pa saj niti ni pomembno! Pa še "iz destinacije odličnosti" kjer seveda 99% prejemnikov takih čestitk nima pojma, da je tako priznanje prejel - Kranj...

3.

Čestitka kot vsaka pošta pove nekaj o tistem, ki jo pošilja "z destinacije" ali "iz destinacije"? Kako preprosto bi bilo zapisati "iz mesta, ki je dobilo priznanje...." ali pa vse to hvalisanje preprosto izpustiti, kajne?

HVALEŽNO VRAČAM DARILO S TEMLE ZAPISOM. UŽALJEN? SEM. KAJ MI BO ČESTITAL ŽUPAN PRAZNIKE JANUARJA! KAJ MI BO ROKOVNIK, KO PA ČESTITKA PRAVI "ZASADIMO DREVESA"....IN SEVEDA PODARIMO NJIHOVO PREDELAVO...MO KRANJ Z ŽUPANOM VRED PA SI ZASLUŽI TOLE:

DARILO, KI PRIDE PREPOZNO, JE DOKAZ NEPOZORNOSTI IN NETAKTNOSTI DAROVALCA. NEPRIJETNO JE, ČE DOBER NAMEN POSTANE SLABA IZVEDBA.

ŽUPANU IN SNOVALKAM ČESTITK IN DARIL NA OBČINI SREČNO 2024 ! /VNAPREJ, DA NE BOM PREPOZEN KOT ONI LETOS..../