"Danes se je sestal svet KS in glasovali smo o pobudi za novo občino Golnik. Nihče ni bil zanjo, en glas je bil vzdržan. To pomeni, da Golnik ne podpira vključitve v novo občino, ker smatramo, da nas do zdaj razlogi, uetemljitve in celoten projekt ni prepričal. Ostajamo v mestni občini Kranj in si seveda želimo posluh za naše potrebe," je povedal predsednik sveta KS Golnik MARKO OGRIZEK.

KAKŠEN UDAREC JE TO ZA BARBARO GUNČAR, NOSILKO PRIZADEVANJ ZA NOVO OBČINO, BOMO ŠE SPREMLJALI. KAKO JE TO SPREJELA POSLANKA SMC, KI JE PO NAVEDBAH GUNČARJEVE V MEDIJIH, POTRDILA VLAGANJE POBUDE O NOVI OBČINI V PARLAMENTU, BOMO SPREMLJALI.

Na Golniku je malo več kot tisoč prebivalcev, mi pa za jutri najavljamo še eno zgodbo o tem, kako sprejemajo projekt nove občine v okolici Kranja. Tudi zato, ker se vse bolj izkazuje, da Gunčarjeva odloča - v imenu različnih KS-jev. NOROST SVOJE VRSTE JE V MEDIJE POSREDOVATI IME OBČINE IN NE PREVERITI, KAJ O TEM MISLI KRAJEVNA SKUPNOST OZIROMA KRAJ, KI GA UPORABLJAŠ ZA IME NOVE OBČINE! To je seveda nekaj resnično nezaslišanega in skregano z vsako logiko. Nihče pa nikdar ni oporekal svobodni izbiri, kje bo kdo živel. Zanesljivo pa za zdaj bolnišnica Golnik ostaja v kranjski mestni občini, klofuta pobudnikom pa bo seveda jutri dobila tudi odziv - v Goričah ob 14. uri predstavljajo novo občino Golnik. Oprostite: dovolimo si ji dati ime "občina Barbara&Mateja in ostali". TAKOLE SMO SKRIVNO SESTANKOVANJE OBELODANILI KONCEM LETA 2020 - PRVI, EDINI...JASNO!