Ste vedeli, da je v minulčih dneh del Uden boršta minil v znaku tehno in psihidelične glasbe, ki jo je poslušalo okoli 1400 udeležencev dogajanja (večina iz tujine!!!)!? Šotori in stranišča in pobiranje smeti - vse to je bilo urejeno. Vsaj tako trdi BOR KOŠNIK, podjetnik (podjetje odprl koncem julija) in vodilni organizator DRUŠTVA ŠENČURATIVA:

*KRANJSKO PRIZORIŠČE JE PO NJEGOVEM EDINO V SLOVENIJI KJER LAHKO TAKO DOGAJANJE ORGANIZIRAJO, DRUGOD NE DOVOLIJO, V TUJINI JE VSE DRAŽJE...O ŠENČURJU NAM PA NI POVEDAL, ZAKAJ NE BI TAM RAJALI

*STRINJAL SE JE, DA SO ENI PROTI IN DRUGI ZA - A JE TAK DOGODEK PROMOCIJA ZA KRANJ IN TRAJA ŠTIRI DNI, "LOVCI PA STRELJAJO ŽIVALI NENEHNO"

Prav lovci in ribiči in varuhi narave so proti koncertu, ki pa v tem delu (blizu nekdanje deponije odpadkov) Uden boršta poteka že več let. V čem je podlaga, da lahko šef za prostor in okolje MO Kranj odobri prekomeren hrup in s tem da zeleno luč dogodku? (pustimo ob strani gozdno prebivalstvo, ki verjetno tehno muziko malo manj odobrava...)

Trik je preprost in gredo vse čestitke za poučenost Boru Košniku, ki trdi, da so kampiranje dovolili lastniki zemljišč kjer so rajali mladi (večinoma) iz tujine: KER JE BILA TAM DEPONIJA, JE OČITNO VELJAL DRUGAČEM REŽIM, KI JE PO ZAPRTJU DEPONIJE OSTAL IN TAKO IMAMO V KRANJU OB ZGODOVINSKEM IN KULTURNEM SPOMENIKU - KONCERTNO PRIZORIŠČE ZA KATEREGA NAS RES VELIKA VEČINA NE VE. VESTA PA GOSPOD ZIHERL+BOR KOŠNIK. TOREJ JE S PAPIRJI VSE V REDU, A KAJ KO JE ŽIVLJENJE MALO DRUGAČNO OD TISTEGA KAR PIŠE NA PAPIRJU....