Kriminalist Danilo Šenk ima podjetje že dolga leta. Potem, ko ni več mogel organizirati maturantskih večerov ipd., se je preusmeril v - nabavo in prodajo mask. Kot smo do zdaj ugotovili, so maske s Kitajske (o tem bomo objavili dokumente). Prodaja pa jih pod "masko" - spletno stranjo NADENIMASKO.SI kjer je ADS EFEKT precej skrit - a podjetje 99% lastnika Danila Šenka izstavlja račune in letos jih je MO Kranj plačala za malo manj kot 40 000 evrov oziroma toliko, da za nabavo ni potreben javen razpis. V OČI BODE DEJSTVO, DA MO KRANJ MASK NI KUPILA SKORAJ NIKJER DRUGJE, ZANESLJIVO PA NE V TAKIH KOLIČINAH. ADS EFEKT JE OBČINI PRODAL KAR 45 000 MASK, OSTALI PONUDNIKI PA 3000 SKUPAJ. MED NJIMI JE ZANIMIVO TUDI PODJETJE MELIOR BRATOV STOJANOVIč iz Kranja. Za 650 mask so prejeli malo manj kot 3000 evrov kar pomeni 4,5 evra za masko, ki pa je potiskana z logotipom MO Kranj. Dodatek: GREGOR STOJANOVIČ JE TUDI DIREKTOR PODJETJA DSPOT, KI JE VELIK PARTNER MO KRANJ ŽE DOLGA LETA IN JE TUDI ČLAN UO NK TRIGLAV KRANJ...

Spraševali smo MO Kranj, kako so "našli" pri zbiranju pondub podjetje ADS EFEKT, ki je do zdaj z občino, njenimi javnimi zavodi ipd. služilo pri ozvočenjih in podobnem? Kakšne reference je imelo podjetje kriminalista Danila Šenka, da je postalo ekskluzivni dobavitelj mask za občino? Odgovor prilagamo!

Odgovor je splošen, a obenem jasno kaže, da je oddelek, ki ga vodi SAŠO GOVEKAR iskal ponudnike za dobavo mask, na občini pa so potem odobrili ponudbo ADS EFEKT po postopku. Kar po tej logiki pomeni, da je Danila Šenka "našel" Sašo Govekar (počakali bomo na točne podatke) kar sledi iz odgovora MOK in seveda nas zanima, kdo so bili še morebitni ponudniki.

/se nadaljuje/