Ne vem, kje je bil IGOR VELOV leta 1991, vem kje sem bil jaz in kaj sem počel. To ni kako svetobolje kakega heroja, je dejstvo. Takrat sem pokazal, da sem za Slovenijo in svobodo in demokracijo. Danes me občinski in državni svetnik JAVNO SKUŠA PONIŽATI, KO OBJAVI PRITLEHEN ZAPIS KJER ME OZNAČI KOT BORCA ZA EVRE, KI MU ON LAHKO ZRIHTA NAGRADO PA MU JE NE BO! Leto 2022 je in ne 1991! Kaj je dejansko zapisal o sebi politik, ki deli nagrade in priznanja - a mora sesti ta teden na zatožno klop, ker je obtožen kaznivih dejanj podkupovanja. Ponovno in z velikimi črkami: DOKLER MU KRIVDA NI DOKAZANA, JE VSAKDO NEDOLŽEN IN NE ŽELIM MU, DA KONČA V ZAPORU ZARADI VSEH KAV, KI SVA JIH SKUPAJ SPILA. a PREPRIČAN SEM, DA NIKDAR VEČ NE BI SMEL BITI IZVOLJEN, NIKDAR VEČ NE BI SMEL PREDSTAVLJATI MENE IN NAS. NIKJER!

1.

Igor Velov se je zlagal. Javno. Najprej, ker mi je podtaknil, da si želim nagrade (znaša 5000 evrov), a sem prepričan, da ni edini, ki tako misli. EDINO KATEGORIJA NAGRADE KRANJA JE TISTA, V KATERI SEM SE VIDEL KOT KANDIDAT, ZATO SEM DAL SOGLASJE ZA KANDIDATURO, KI JE - BILA - MOJ EKSPERIMENT KAR SEM TUDI POJASNIL. V obrazložitvi sem napisal jasno (in Velov je to prebral), da nagrade v denarnem smislu ne bom vzel. IGOR VELOV JE JAVNO TO POZABIL, ZANIKAL, SE ZLAGAL IN MANIPULIRAL.

2.

Igor Velov je izvoljen mestni svetnik, ki vodi komisijo za nagrade in priznanja. Ko tak politik javno zapiše, da je bilo "odločeno" glede moje kandidature, JE STORIL NAJMANJ NEETIČNO, NEPOŠTETNO DISKREDITACIJO MENE KOT KANDIDATA, KI EDINI ZDAJ VEM, DA ME JE KOMISIJA PREČRTALA. Seveda se Velov ponovno zlaže javno: NIČ ŠE NI BILO ODLOČENO, KER O TEM NI SKLEPAL MESTNI SVET. ALI PA JE POLITIK OCENIL, DA JE "NJEGOVA ZADNJA", DA JE VSE JASNO, KO ON MIGNE S PRSTOM, DA ON DELI NAGRADE KOT PAČ ON OCENI IPD.?

3.

V zadnjem odstavku pa še trditev, ki sodi na petkovo sodno razpravo o podkupovanju. Torej: če bi meni on "zrihtal" nagrado, a se boji sodišča - bi to počel na skrivaj? Kjer se dogajajo kuverte in kjer ni prič? Je to že počel in kdaj in s kom? ZA EN PRIMER JE PRAVNOMOČNO OBTOŽEN. TAK JAVNI ZAPIS VSE POVE O POLITIKU, KI SE DOBESEDNO NORČUJE IZ NAGRAD IN PRIZNANJ, KI JIH DELI IN IZ LJUDI, KI SO PREDLAGANI, KER SO NEKAJ DOBREGA STORILI! ZATO JE LOGIČNO, DA NE MOREM VEČ DOVOLITI, DA O ČEMERKOLI V ZVEZI Z MANO ODLOČAJO TAKI KOT JE MESTNI SVETNIK VELOV. ZATO SEM SOGLASJE H KANDIDATURI UMAKNIL /PISMO PREBERITE V TUKAJ IN ZDAJ RUBRIKI/.

Lotili so se me že na vse načine. Stregli so mi po življenju in obenem moji družini. Igor Velov se je zdaj lotil občana, ki mu plačuje njegove sejnine zviška, arogantno in poniževalno. Do kdaj bo to počel?

Leta 2013 sem bil žrtev napada. To ni opravičilo za moje napake in slaba dejanja - je pa del biografije.