Pestro je bilo v Kranju ti dve leti nove oblasti: iz sveta je moral bivši skakalec in bivši Kranjčan Robert Kranjec, ki dolgo ni mogel dojeti in sprejeti, da ne more po medijih objavljati fotografij doma v Naklem, v Kranju pa prejemati sejnin kot mestni svetnik! Največja neumnost dveh let je bila izjava o virusu svetnika Zorana Stevanovića!

Največja afera je bilo pometanje po Komunali kjer je najprej pred sejo sveta tega javnega podjetja počila guma Igorju Velovu (posledično so mu dali nogo v agenciji za varnost prometa), ki je nase opozoril še kot najemodajalec albanskih delavcev v središču Kranja in kot nesojeni direktor knjižnice! Bizarnost brez konkurence pa je bila "seja" skupščine Komunale v bifeju v Stražišču - sklicatelj pa kajpak Zoran Stevanović. Dvakrat je mestni svet odločal o direktorju gasilcev, da so ga spodili (bil je iz Trilarjevega kadrovskega gnezda...), preden so izglasovali odhod direktorja zavoda za turizem pa jo je pobrisal sam (gnezdo pa isto, jasno).

S ponosom zapišemo, da je bil urednik in ustanovitelj Trme kot samostojni podjetnik javno popljuvan od Več za Kranj zaradi svojega sodelovanja z občino na področju kjer je sicer delal 40 let. Tresla se je Več za Kranj...zmagal(a) pa Miran Šubic: plačan je bil kot je bil, a nezakonitosti ni bilo. Zagrešila pa jo je strančica Več za Kranj (od 8 padli na 3 svetnike 2018), ki jo je skupaj z Gorenjskim glasom Oglaševalska zbornica pravnomočno obsodila zaradi objave političnega pamfleta, ki naj biškodil Trmatorju&županu...PA ŠE KAJ BI SE NAŠLO V TEM ČASU!