Neokusno? Današnja pojedina pri gradu Khislstein je bila v znaku - ekologije, zelene usmeritve Kranja! In seveda podpore kulinariki. Čigave? Podjetja na spisku, ki so bila očitno med pokrovitelji so plačala sponzorski prispevek ali pa so lastniki/direktorji ipd. sami plačali vstopnice po 60 evrovo. REZULTAT JE V BISTVU ENAK: VSE TO SMO JIM PLAČALI MI, KER GRE V 90% ZA PARTNERJE MO KRANJ IN NEKATERI SO IZ NAŠEGA PRORAČUNA PREJELI MILIJONE..

*RRD iz Domžal (projekti) je od MO Kranj prejela 1,6 milijona, samo zadnja dva meseca 40 000 za svoje storitve...

*Gorenjska gradbena družba je do zdaj prejela 43 milijonov, 150 000 zadnja dva meseca

*Protim Ržišnik Perc 1,6 milijona, zadnje leto 150 000

* Vizije mobilnosti letos 43 000...

Lahko bi naštevali naprej. Sponzorji pojedine za dolgo mizo smo kranjski davkoplačevalci. In še enkrat poudarjamo - mešanje sociale je bilo neokusno!

Koordinatorki Dolge mize 13 500 evrov, varovancem Centra za socialno delo pa 30 obrokov, ki so jih takole odpeljali na domove kar z dogodka. In "drobtinica" 2000 evrov...Celoten dogodek je po oceni enega od sodelujočih stal 30-40 000 evrov! Številke nam bo, upamo, posredoval Klemen Malovrh, direktor zavoda za turizem in "oče" prireditve, ki jo je očitno "oddal" gospe Poloni Abram...POSEBNO POGLAVJE JE TUSI SODELOVANJE JAVNEGA PODJETJA KOMUNALA (ZA MIZO STA BILA PO NAŠIH PODATKIH DVA PREDSTAVNIKA), KI JE V LASTI OBČINE. KAKO SO TOREJ PLAČALI UDELEŽBO? NO, NAS SO OPOZORILI NA TOLE IDILO, KI JO JE VIDELO 90% UDELEŽENCEV DOLGE MIZE OB PRIHODU...

TOLIKO O OGLJIČNEM ODTISU, EKOLOGIJI IPD. DOLGE MIZE IN STVARNOSTI V MESTNEM JEDRU!