Ko smo na Trmo prejemali prve dopise "zaposlenihkomunale" kot se je glasil skrit pošiljatelj, smo še odgovorili. No, včeraj pa smo prejeli novega in se zahvalili takole: "Zoran, hvala za odgovor!" kajti dopis je bil tako podoben prispevku mestnega politika na družabnem omrežju, da smo pomislili samo na tole: naselil se je v glavah zaposlenih na Komunali Kranj in vzporedno, ko kaj sporoči sam, to storijo tudi "zaposlenikomunale" Trmi kateri pa ne mestni politik, ne nesojena v.d. na jasna vprašanja ne odgovarjata - že vesta zakaj je temu tako! In potem je sledil še en izdelek izpod peresa najboljšega pravnika (tako je sam sebe imenoval na seji mestnega sveta): dopis mestnemu svetu in v njem seveda enaki, podobni ali isti stavki....Trenutno stanje je seveda od včeraj tako:

 • dne 23.2. 2020 je bila sklicana skupščina Komunale kjer naj bi odstavili direktorja- sklep sodišča pravi, da skupščina ni bila sklicana pravilno in zato ni veljavna, njeni sklepi pa seveda tudi ne in zato Matjaž Berčon ostaja direktor Komunale

  • dne 2.3. je bila na novi (enako sklicani) skupščini imenovana v.d. direktorja, ki pa se ni mogla vpisati v sodni register, ker za to ni bilo zakonske podlage

   IN KAJ O SODIŠČU IN NJEGOVEM DELU ZAPIŠE NAJBOLJŠI PRAVNIK: DA JE VSE TO POČELA REFERENTKA IN NE SODNICA, NA PRIMER. DA JE OBJAVA SKLEPA (TUDI MI SMO JO NAŠLI NA STRANEH MO KRANJ) IZRAŽANJE POLITIČNIH STALIŠČ DOLEČNIH SUBJEKTOV....IN TAKO DALJE.

   Za konec: sodba sodišča ni pravnomočna kot smo zapisali nekajkrat! Zanesljivo pa je vse priloženo objavil tisti mestni politik in najboljši pravnik, ki je prvo skupščino sklical v bifeju, javno trdil, da je veljavna in se nato - ugriznil v jezik, kot rečemo. To so dejstva!

   Zaposlenikomunale Trmi....

   brez komentarja....