Barbara Gunčar oziroma njena "Iniciativa Severni Kranj" LAŽE. Oziroma kar je še huje: ZLORABLJA STRANKO SVOBODA, POSLANKI IZ KRANJA (KERT, GAZINKOVSKI) IN NA SPLETU ZAVAJA...Dokazi sledijo. Ko smo v domu na Kokrici želeli biti prisotni na seji/sestanku/seansi Gunčarjeve s poslanko Svobode Kertovo in očitno podporniki nove občine, nam jeGunčarjeva zaloputnila vrata! Mestna svetnica občanu Kranja ni dovolila biti zraven v "našem" Domu krajanov Kokrica....Ja, vse je mogoče!

1.

Ker smo želeli preveriti, ali je prisotnost kranjske poslanke tudi politika stranke, smo Gibanje Svoboda vprašali....

ODGOVOR JE JASEN, DA BOLJ BITI NE MORE. ČE PUSTIMO "NAPAD NA NOVINARJA" OB STRANI PA JE NOVA OBJAVA NA SPLETU SEVEDA ZRELA ZA TOŽBO, PRITOŽBO, DEMANTI. NE NAŠ, OGLASIJO NAJ SE IZ "GOLOBNJAKA", KER JE MANIPULACIJA RES NA NJIHOV RAČUN...

Kranjska svetnica, ki jo plačujemo vsi mi, torej javno laže, potvarja, si izmišljuje in manipulira. "Manever" z gospo Kert ni bil dovolj....zdaj morda njene besede Gunčarjevi slednja potvarja kot ODGOVOR GOLOBOVIH....No, s Počivalškom in Udovčevo (SMC itd.) je šlo....DO POLOMIJE V PARLAMENTU!