Bilo je leto 2018, ko je mestna oblast "požegnala" lumparijo. Reče se ji: prevara s telovadnico pri OŠ Stane Žagar. Ko je bivši župan javnosti lagal o pogodbi, je "pozabil" (zamolčal, prikril...), da sploh gradbenega dovoljenja nima. Temu se je reklo: politična naložba v našo "prihodnost". Za 7,6 milijona... PREBERITE MODROVANJE BIVŠEGA ŽUPANA IN MESTNEGA SVETNIKA IN SEVEDA TAKRAT PRVE URADNICE ZA NALOŽBE. GOSPA HROVAT JE RAČUNALA, COPEK JE HVALIL DOSEŽEK, MI PA SMO BILI TAKRTAT ŽE OB MILIJONE....PRETVEZE, DA KRANJ NI IMEL DENARJA IPD. PA GREDO SEVEDA NA ROVAŠ MIRKA TAVČARJA, KI JE PAČ PRORAČUN OBRAČAL KOT GA ZDAJ - OBLAST UKAŽE, MIRKO SE S ŠTEVILKAMI ....!

Zdaj je leto 2021 in prihodnji teden naj bi zabrneli stroji in končno bo rešen eden od problemov, ki je star desetletja. Podatki so zdaj taki:

Je komentar potreben? Je. Proračun je povsem politična odločitev in zato je seveda slaba politika prinesla slabo odločitev kjer bi v ŽEP KAPNILO MNOGIM - SPOMNIMO SE TELOVADNICE V STRAŽIŠČU! To je največja lekcija za vsako upravo, oblast in predvsem za vse nas: NE VERJEMIMO JIM KAR TAKO IN NE POSLUŠAJMO OBČINSKIH URADNIKOV KOT BI NAM BRALI 10 ZAPOVEDI - ZA POLITIKO GRE, ZA ZAPRAVLJANJE NAŠEGA DENARJA. MESTNI SVETNIK BOŠTJAN TRILAR JE ŽE DVE LETI RAD PAMETEN O JAVNEM DENARJU IN ZA MARSIKATERI PROJEKT JE VZNESENO TRDIL (IN IMEL TUDI PRAV...), DA JE TO ŽE ON "ZAGNAL". BO ZA "ŽAGARCO" TUDI TAKO ZGOVOREN?