Kdo nas je torej okradel? Kdo si je prisvojil naš denar? Kdo uči vlado, kdo je najbolj pošten, pameten, kdo ima rešitve za vse in vsakogar? Kdo zmerja na spletu in ga potem blokirajo? Kdo je najboljši pravnik kot pravi sam? TISTI, KI Z NAŠIM DENARJEM PLAČUJE ODVETNICO ZA TO, KER GA TOŽIJO ZARADI NERESNIC, LAŽI, OBOTOŽB ALI RAZŽALITVE ALI... - ZORAN STEVANOVIĆ, PREDSEDNIK SVETNIŠKE SKUPINE RESNICA, PREJ ZORAN ZA KRANJ!

1. DOKAZ

Lani je iz mestnega proračuna neupravičeno "vzel" preko 2000 evrov, ki jih ne bi smel. Pravilnik je jasen: sredstva za svetniške skupine ne vsebujejo postavke "odvetniški stroški" in je torej po vsebini odloka kršitev na dlani.

2.DOKAZ

Mestna občina Kranj je ugotovila kršitev potem, ko je odkrila za katere postopke si je Zoran Stevanović (in ne morda lista, stranka ipd.) plačal odvetnika. Mimogrede: gre za tožbe Matjaža Rakovca, Janeza Černeta - župana in podžupana Kranja. In še: 2500 evrov odškodnine je sodišče že prisodilo Černetu, ki je najprej pozval Stevanovičća, da se za laži opraviči.

3.DOKAZ

Stevanović se na poziv, da denar, ki si ga je prilastil, vrne - ni odzval. Zato je posledica jasna: ovaden bo zaradi suma več kaznivih dejanj. Ali se je to že zgodilo, ne vemo - odgovor občine pa ne daje dvoma o tem. Zakaj? Zato, ker bi bila sicer občina sokriva za morebitna kazniva dejanja kjer je bil oškodovan proračun - z njim pa vsi mi, kajne?

/se nadaljuje/ ODGOVOR MO KRANJ POGLEJTE V TRMA KRANJ DRMA