Kranjski vrtci = največji vrtec v državi s preko 2200 otroki in 300 zaposlenimi. Med njimi po načrtu za 2020/21 tudi kadri, ki so potrebni, da ta velik sistem deluje. In niti besedice, da so "na odstrelu" (prilagamo del načrta direktorice Teje Dolinar kjer so opisani tudi hišniki...).

Po naših podatkih ni v VVZ Kranjski vrtci nobenega hišnika več, v poletnem mrtvilu pa so izpeljali javni razpis za ta dela in zanimivo je, kdo je "najcenejši" ponudnik kar tudi ponujamo v ogled javnosti. Podjetje, ki nam ureja zelenice v Kranju po zaslugi župana Trilarja za kakih 100 jurjev letno več kot je bila najcenejša ponudba. In državna revizijska komisija je to pogodbo dokončno in pravnomočno "raztrgala" kot nezakonito, škodljivo za Kranj....

Seveda smo o vsem dogajanju vprašali VVZ, vprašanja pa sledijo tudi podžupanu Černetu (odgovoren za družbene dejavnosti) in novi šefici pristojnega urada - gospe Tanji Hrovat. Ki je bila /tako mimogrede/ tudi v upravi, ko se je odločalo o zelenicah in še kje. Je sploh vedela, kaj se gredo v vrtcih, je o vsem poučen župan Rakovec? 500 000 evrov je vreden posel, ki ga po odstranjenih hišnikih dobiva najcenejši ponudnik?

POSEBEN PODATEK ZA VSE NAS: MESTNA OBČINA KRANJ TOŽI FLORO SPORT ZARADI ZELENIC. IN V NJENEM JAVNEM ZAVODU VZPOREDNO SKLEPA POSEL, VREDEN POL MILIJONA?

/SE NADALJUJE/