Včasih smo presenečeni, a mi mnenja in stališča dejansko pogrešamo. Tole je bilo posredovano včeraj zvečer, identiteta klicateljice je nam znana. Noče se izpostaviti, gre pa za Kranjčanko, ki - po njenih besedah - zdravstvo pozna. Dodajmo še, da je tudi znana podjetnica...

1.

"Nehaj te nabijat na to temo. V Radovljici so pripravljeni, naj gredo tja in se zmenijo, če ne bolnice sploh ne bo kot ne bo infekcijske klinike v Mariboru. Za evropski denar in roke gre, lahko jo izgubimo."

2.

"Podžupan Černe dela neke tabele in riše kvadratke. Gre predvsem za njegov projekt, manj Rakovčev. Pa kaj se gredo, bil je čas za pripravo in zdaj se nam dogaja tole."

3.

"Nehajo naj, zmenijo naj se. Gre za politično odločitev, a tako stanje lahko povzroči, da bolnice sploh ne bo. Kaj prinaša Kranju, je vprašljivo...."

ŠE VELIKO NAM JE POVEDALA KAR ZNANA KRANJČANKA. TO SO STALIŠČE, VSAKDO IMA PRAVICO DO NJIH. POGREŠAMO ŠE KAKE ODZIVE, POLEMIKO - A SEVEDA ODGOVORNOST NOSI POLITIKA, KI NOBENE RAZPRAVE NI PRIPRAVILA ALI ORGANIZIRALA, DA BI SE JAVNOST OGLASILA. PAČ PA SE JE OB JESENIŠKI JEZI NAD DOZDEVNO ODLOČITVIJO, OGLASILA MINISTRICA....

In znova vprašanje kranjski vodeči posadki, najbolj pa županu:

9.januarja je bila ministrica v Radovljici /v Begunjah/ in občina je objavila javno gradivo o pripravljenosti za gradnjo bolnišnice.

MARCA PA JE BILA NENADOMA IZREDNA SEJA V KRANJU KJER PA JE POLITIKA SPREJELA NEKAJ, KAR BI V VSEH TEH LETIH LAHKO ŽE PRIPRAVILA !? ČE NI, KAKO BO ZDAJ, KO VODA TEČE V GRLO?

Tole je zapis Trme iz marca....s pripombo: OD FEBRUARJA PO ODLOČITVI ŽUPANA RAKOVCA NE PREJEMAMO NOBENE POŠTE /OBVESTILA, IZJAVE ZA JAVNOST/ OD MO KRANJ - PA SMO DALEČ NAJBOLJ BRAN MEDIJ V TEM OKOLJU S PREKO 20 000 000 OBISKI!!!