Potem, ko je mestna svetnica Barbara Gunčar (začasno?) "utihnila" glede nove občine Severni Kranj, smo se želeli prepričati ali njej sledijo tudi ostali. Zvedeli smo nove podatke o aktivnostih, ki naj bi privedle do nove občine! Domen Hvala, predsednik sveta KS Kokrica se vidi v vlogi novega župana nove občine!

"Kandidiral bom nesporno, ker je to dokaz, da se ne umikam. Želim biti župan, naš projekt gre naprej. Preračunavamo številke, sestankujemo, delamo..."

Kdo torej dejansko podpira novo občino? Kdo so tisti, ki z vami vred snujejo Severni Kranj?

"Krajevne skupnosti Britof, Predoslje, Kokrica ter Tenetiše, Goriče, Golnik...morda je negotova le KS Trstenik ampak bolj zaradi kakih osebnih interesov, drugača pa smo podporniki nove občine od začetka skupaj."

Kako je z idejno vodjo, gospo Gunčarjevo, mestno svetnico?

"Nič se ni spremenilo, ona je seveda zraven in prepričan sem, da nam lahko uspe. Če bi šlo vse po načrtih, bi REFERENDUM LAHKO IZVEDLI ŠE LETOS!"

Tako torej Domen Hvala, ki je spotoma ovrgel še natolcevanja, da je znan po tem, da krši javni red in mir in je pri njem že bila policija..Ni zanikal kake mladostne nepremišljenosti, a vse ostalo pripisuje nasprotnikom in zato vztraja. Bodoči župan nove občine ali pa vsaj prvi kandidat za funkcijo je sicer krajan Mlake kot Barbara Gunčar. Mimogrede: mestni svet je na zadnji seji prerazporejal denar za javno razsvetljavo na - Mlaki....v MESTNI OBČINI KRANJ!