Naša informacija o tem, da se vsaj en kandidat spogleduje z bitko za županski stolček, ni izmišljena. Gre za človeka, ki ima kar pestro zgodovino in izkušnje z marsičem. PREDVSEM PA JE ZNAČILNO TO, DA NAJ BI ZA NJIM STALA "EKIPA", KI ZANESLJIVO NI VNAPREJ ODPISANA. GRE ZA LJUDI, KI NISO NE NOVINCI, NE BREZ IZKUŠENJ, NE - BREZ DENARJA. KAJTI KAMPANJA VEDNO TUDI STANE. ALI BODO KANDIDATURO "OSEBE X" VLOŽILI, SEVEDA ŠE NI POVSEM ZNANO - ZANIMIVO PA JE, DA NAŠ SOGOVORNIK NI ZANIKAL NE PRIPRAV OZIROMA RAZMIŠLJANJ, ŠE MANJ "ZALEDJA"....In če smo prej omenjali Jureta Kristana /SDS/ kot možnega kandidata z desne, potem naj pojasnimo še eno "skrivnost": morebitni izzivalec Matjaža Rakovca prihaja iz "njegovega gnezda" kot se temu reče oziroma sodi vsaj svetovnonazorsko na levo stran političnega pola...

Pretekle volitve je izgubil Zoran Stevanović, ki pa s svojo stranko zdaj cilja predvsem v - Ljubljano. V Kranju so njegovo najbolj številčno listo (SDS in on po 6 svetnic in svetnikov) 4 zapustili, 2 sta odšla med samostojne, 2 je nadomestil... Zdaj jezdni na "valu anticepilstva", kot smo ekskluzivno odkrili na Trmi pa je MO KRANJ ZOPER STEVANOVIĆA VLOŽILA TOŽBO, KER NAJ BI NEZAKONITO ODTUJIL IZ PRORAČUNA 2500 EVROV ZA SVOJE OSEBNE ODVETNIŠKE STROŠKE.

Naš (za zdaj) še skrivnostni kandidat - tudi to lahko zapišemo - nima packe na svoji karieri, ravno nasprotno: MNOGI GA NA NJEGOVEM PODROČJU CENIJO, POZNAMO PA GA DOMALA VSI. BO TO DOVOLJ ZA BITKO Z ŽUPANOM, KI JE V KRANJU V PRVEM MANDATU - TO LAHKO MIRNO ZAPIŠEMO - NAREDIL V PRIMERJAVI S PREJŠNJIM TRILARJEM OGROMNO?