Pa kaj to mene briga = najbolj nevaren stavek! Kajti v sredo bodo tisti, ki ste jim zaupali na volitvah 2018, zopet odločali o marsičem, kar nas vse in vsakogar še kako briga....prizadene....vključuje. MI POLNIMO PRORAČUN IN MI OD NJEGA DOBIMO...KAR PAČ DOBIMO! Ker pa je bilo leto 2020 kar turbulentno (virus kriza in posledice), je logičen popravek proračuna, ki ga predlaga "glavni kuhar", sprejema pa mestni svet kjer so eni za in drugi proti...večina pa zmaga! Vas zanima, kakšen proračun se nam obeta za letos?

Zdi se, da drame ni in je ne bo? Prihodkov bo več letos in odhodkov tudi pa še ostanek od lani je višji in se vse lepo "pogliha"!? Tak je laični pogled, seveda pa je vedno hudič v podrobnostih - te pa so naloga mestnih svetnic in svetnikov! Pa poglejmo naložbe, ki se nam obetajo in po čem so!

Zopet laično: za nekoga bo preveč,za koga bo premalo = vedno politična odločitev! Nesporno je prva "zvezda" proračuna vrtec v Bitnjah! Pa dnevni center za starejše na Planini je tudi velika pridobitev....Kako pa je z našim dolgom in kako smo ga odplačevali lani?

Ja, leto 2020 je bilo izredno: virus je marsikaj postavilo na glavo! Zadolženost Kranja se lani ni povečala tako kot je politika že sprejela, a zagotovo se bo to zgodilo v prihodnje z novimi projekti. Ne pozabimo: poslovna cona Hrastje je v pripravi in še kaj zraven, da o načrtovanju gradenj na Zlatem polju ne pišemo - to je zalogaj za naslednje leto in naprej. Opala: s to ali novo oblastjo, županom? PRESODILI BOSTE VI LETA 2022....