Ko so na seji mestnega sveta v marcu potrjevali Matejo Zukanovič za v.d. ravnateljice OŠ Janez Puhar, je podpredsednica "kadrovske komisije" Saša Kristan (SDS) ocenila: morda pa je treba še počakati, ker na izbor pada sum....gospa je morda privilegirana proti ostalim...ipd. itd. NESOJENO RAVNATELJICO ZA VSAJ POL LETA SO TOREJ "MINIRALI" - AMPAK: KOMISIJA, KI JO VODI PODŽUPAN JANEZ ČERNE, JE PREJ POTRDILA PRAV TISTO KANDIDATKO, KI JI JE PODPREDSEDNICA POTEM "NASTAVILA MINO" IN SEVEDA OMENILA DRUGO KANDIDATKO, KI NAJ BI BILA NJEJ POGODU... Če je šlo za nasprotovanje Černetu in SD - prav: politične igre in igrice so pač vedno bile in bodo. Če pa je šlo za prikaz kadrovanja na občini in okoli nje, nas pa skrbi: Saša Kristan ni prav nič protestirala, ko je njen sin Jure dobil kot mestni svetnik SDS službo v Komunali pred leti...pa je seveda javno podjetje v občinski, mestni večinski lasti!? Takrat so s SD bili v koaliciji in so lepo v Komunalo poslali kar dva svetnika - iz vsake stranke po enega!? Pa ni bilo nič maminega govora o sinovi zaposlitvi (SEVEDA NIMAMO NIČ PROTI KOMU OSEBNO, PRIMER PA JE BIL VZORČEN ZA POLITIČNO KADROVANJE...) In še nekaj bode v oči: želeli smo preveriti delo občinske komisije, ki šteje za najbolj pomembno, ker odloča o položajih in posredno o vplivih....NAŠLI SMO PA TOLE!!!!

Zadnji objavljeni zapisnik o izredno pomembnem delui izredno pomembne komisije je izredno daleč nazaj - v lanskem letu!? Transparentnost delovanja oblasti se kaže tudi v dostopu javnosti do dela komisij ipd. Zato bo moral voditeljski par (Černe+Kristan) najprej poskrbeti za to, da bomo sploh (z)vedeli, kako meljejo kadrovski mlini...Komisija je kot vse druge sestavljena po ključu pridobljenih glasov na volitvah....

Zadnji viden zapisnik je mogoče najti za junij 2020....in potem je verjetno virus kriv za to šlamastiko!? O DELU KOMISIJE KJER JE VČASIH OČITNO VROČE, TOREJ NIČ?!