Pa ima podžupanova hčerka možnost, da kdaj obišče igralnico v Kranju! V Tušu jo je omogočil podžupan Janez Černe/SD/. Zanimivo in poučno in načelno: mama male Zarje je mestna svetnica Ana Černe, soproga podžupana. Glasovala je - proti igralnici....

Politična družina je primer tistega, česar v triletnem mandatu Matjaža Rakovca še nismo videli: kuhinje kjer je jed - oprostite - ogabna! Kjer dva politika ene družine kuhata vsak po svoje. ZA OTROKE GRE: DA BODO IMELI DOVOLJ RULET IN AVTOMATOV! TO JE KRANJ DANES! In še zakulisje: kar nekaj klicev smo prejeli o tem, kako je vlekel niti mestni svetnik BOŠTJAN TRILAR = nekdanji župan! "Njegovi" so omogočili igralnico v Kranju s tremi glasovi! In kdo še? SD s Černetom+Mihajlovićevo+Manjo Zorko, ki je dejansko odigrala najbolj umazano vlogo: OB PREJŠNJEM GLASOVANJU IN RAZPRAVI JE OPOZORILA NA "NJENO" KS IN BILA PROTI IGRALNICI, ZDAJ JE ZA. KER JE VOJAKINJA "PARTIJE"!? Pomislite, kako se je izmazal Evstahij DRmota /SD/ - ODDAL JE NEVELJAVNO GLASOVNICO IN OMOGOČIL IGRALNICO V TUŠU!

Albin Traven je svetnik NSi in rad se oglaša na omrežjih s pravičniškimi razpravami. ZDAJ JE OMOGOČIL IGRALNICO V KRANJU - PREDSEDNICA NSi IRENA DOLENC PA JE BILA PROTI. TRAVEN JE ODDAL "NEVELJAVNO" GLASOVNICO. ČE JE NE BI, BI VEDELI MORDA, DA JE PROTI IGRALNICI KOT NJEGOVA STRANKA - TAKO JO JE OMOGOČIL! NI EDINI.

KAKO JE, ČE GLASUJEJO SVETNIKI IZ SDS, PRIČA TALE ZGODBA: BRANKO GRIMS JE KOT DRUŽINSKI ČLOVEK - ZA IGRALNICO! SAŠA KRISTAN, VIDNA PREDSTAVNICA SDS, JE PROTI. BOJAN HOMAN (TA POTUHNJENA POLITIČNA KREATURA) JE ODDAL NEVELJAVNO GLASOVNICO, IZTOK JENKO PA SPLOH NI GLASOVAL...OPALA: NATAŠA JENKOLE+ANDREJA VALIČ ZVER STA OMOGOČILI IGRALNICO PRAV TOLIKO KOT HOMAN, GRIMS, JENKO...! TO SO TISTI, KI NAVADNO PRISEGAJO NA VREDNOTE, OMOGOČIJO PA IGRALNICO V TUŠU!