Pokljuka naj bi skrila grozljivo smrt Strašana Milana Sršena. Kot smo že pisali, naj bi ga umorili v Stražišču (ali pa od tam odvlekli drugam) na kmetiji Pr Grebenar /last družine Česen/. Toda Trma.si je po zaslugi naših virov odkrila neuradno resnico o tragični smrti dediča premoženja kmetije kjer je v času dogajanja pretekli teden ležala v sosednji sobi tudi starejša ženska, komaj pokretna.

1.

DOMNEVNO je bil Milan Sršen ustreljen ob obisku morilca ali morilcev. Ali je prišlo do spora oziroma obračuna, bo pokazala policijska preiskava. Slednja naj bi stekla koncem tedna, o tem smo poročali.

2.

NEURADNO je policija veliko stvari odkrila s pomočjo različnih kamer, tudi tistih na gorenjski avtocesti. Sledi so pripeljale do Pokljuke, seveda pa tudi do vozila, ki naj bi pokojnega odpeljalo na planoto kjer naj bi ga storilca (po naših podatkih dve osebi z Gorenjske, okolica Kranja) skušala zakopati ali ga zakopala.

Fotografija je simbolična.

3.

NEURADNO: Smrt zaradi premoženja = gradbenih parcel? Milan Sršen /57/ je prav tako živel v Stražišču in bil neprestano prisoten Pr Grebenarju kjer naj bi podedoval nepremičnine (gradbene parcele), ki so očitno privabila storilca. Ali ga je treba iskati v njegovem krogu ali kje drugje, bo pokazala preiskava. OSUMLJENCA UMORA NAJ BI BILA PRIJETA, TRUPLO NAJDENO. OBA STA SLOVENCA, IZ OKOLICE KRANJA - A PODATKI SO NEURADNI.

ČAKAMO NA URADNE PODATKE O PREISKAVI, KI POTEKA ŽE NAJMANJ 5 DNI.