Alenka Bratušek iz Stražišča in Jernej Pavlič iz Britofa (kandidiral na lokalnih volitvah, ni bil izvoljen v kranjski mestni svet) sta (brez slkepomišenja) dejansko - stranka SAB. Vsi ostali so bolj ali manj dekoracija. Gorenjca (Pavlič sicer z zgornjega konca....a zdaj stanovalec Britofa, Alenka rojena v Žalcu...) za Kranj, smo vprašali. Da bi zvedeli od dveh naših someščanov, za kakšno občino si prizadevata. Ker se lahko zgodi, da bo v Ljubljani, v parlamentu, tudi ta stranka odločala...in odločila! KRANJ KOT CELOTA ALI NE?

Molčita? No, bomo videli.....za molk so se odločili Stevanović, Trilar, Velov, Grims ipd. - lokalni politiki in naš poslanec SDS. Ne molči poslanka Udovčeva (zadnja pošta Dubaj), ki je akcijo v parlamentu sprožila: RAZBIJANJE KRANJA NA DVE OBČINI!

PS

Priznamo, da bi nas odgovor Alenke&Jerneja začudil. Ker ju v Kranju preprosto ni. Razen, ko gospod Pavlič posname "selfi" pri nadvozu nad Saskim otokom ali ko Alenka pod Šmarjetno pozira v travi....No, ja: Kranj bo tudi to preživel - zapomniti si je pa dobro!