Operacija = dogodek. Dobrodelstvo=predstava. Prometni prekršek= medijska objava.....Bivši predsednik države ne more dojeti, da je zdaj "navaden državljan". Zato tudi prekršek v prometu izkoristi, da si zdravi svoj neskončno velik ego in narcisoidno obnašanje nam grozi v nadaljevanjih....

Če je bila njegova vlada katastrofa in predsedovanje državi "predstava za Instagram ipd.", je očitno bolestna želja, da se pojavlja v medijih vsak dan ostala. Se spomnite, kako je hotel (ne zanj, za njegovo pisarno...o sancta simplicitas!) pohopsati dobrodelno nagrado? In zato se človeku zagnusi tudi tisto kar je dobrega storil in nočemo biti krivični: tudi tega ne manjka!

Soočenje z dejstvom, da nisi več na rdeči preprogi, je verjetno huda stvar. Kakor za koga, seveda. Toda ta protokol predsednikm ki ga je Janša vrtel okoli prsta in mu obenem zagotavljal volivce, postaja iz dneva v dan samo ogledalo naše politike: ZA MNOGE JE USTVARJENI VIDEZ TUDI DEJANSKA VSEBINA, KER JE V NJENI SRŽI PAČ NE PREMOREJO. ZA BORUTA PAHORJA TO VELJA DO POPOLNOSTI.

Če parafraziram znano krilatico: DAN, KO ME NI V MEDIJIH, JE ZAME IZGUBLJEN DAN! /PODPIS B.P./