Še enkrat več smo napovedali prav: BRANKO GRIMS + SDS + MATEJA UDOVČ+SMC + SNS ZMAGA JELINČIČA SO V PARLAMENTARNO POBUDO SPUSTILI POBUDO O RAZBITJU KRANJSKE MESTNE OBČINE NA DVE OBČINI! Kot nam je sporočila poslanka iz Kranja, je torej nesporno tole:

#

Branko Grims, mestni svetnik SDS in viden član stranke na državni ravni, je za razbitje Kranja kjer je bil do zdaj voljen v parlament. Kar je še posebej zanimivo: odbor, ki ga vodi, bo odločal o pobudi, ki bo v primeru nadaljevanja prizadevanj v Ljubljani, da se razbije Kranj, pristala na glasovanju v parlamentu. Kakšna izdaja mesta in občine kjer sedi v mestnem svetu za Kranjčana, ki mu Kranj ni več všeč!?

#

Podpisov za razbitje Kranja niso dodali NSi kar samo dokazuje absurdnost projekta. Irena Dolenc /mestna svetnica in predsednica kranjske NSi/ si zasluži iskrene čestitke in njena stranka tudi! Ni pristala (skupaj z mestnim svetnikom Travnom) na poskus razbijanja občine kjer živi!

#

Podpise je dodal večni politični konvertit in trgovec in z njim SNS, ki v Kranju v politiki ne pomeni nič ali manj kot nič. Toda v Ljubljani bi radi razbili Kranj "nacionalisti", ki so - če jim verjamete - vedno za slovenski narod ipd. O SMC, ki je izginil s kranjske politične scene pa raje nič.

MATEJA UDOVČ JE EDEN NAJBOLJ TRAGIČNIH LIKOV KRANJSKE POLITIKE. IZ SVEŽE POLITIČNE MOČI SE JE SPREMENILA V POJEM POLITIČNE TRAGIKE - OBČANKA KRANJA BI RAZBILA LASTNO OBČINO! IN ČE POMISLIMO, DA VLAGA POBUDO ZA OBČINO GOLNIK PA ČEPRAV NA GOLNIKU URADNO ZAVRAČAJO TAKO MOŽNOST, SE LAHKO SAMO NASMEJEMO.

KRANJSKA OBLAST SE JE POKAZALA, KAKŠNA JE. V LJUBLJANI, DA JE ŠE BOLJ MUČNO IN UMAZANO.