Ali bo Čeferin predsednik vlade ali ne, je njegova stvar in stvar tistih, ki ga podpirajo. Ali je manipuliral, lagal in zlorabljal organe NZS zoper mene in NK Triglav ga SPOMINJAM NA DESETLETNICO FAKSA, KI NAM GA JE POSLAL V KRANJ. V NJEM SMO POSTALI DRUGOLIGAŠI, KER SO TAKO MANIPULIRALI NA NZS. VSA FARSA Z LICENCO JE BILA RAZKRITA, KER NAM JE ČEFERIN LAGAL IN NAS ZAVAJAL OD JANUARJA 2011 DO TEKME V STOŽICAH! ODDALI SMO POPOLNO LICENČNO DOKUMENTACIJO, KI JE NI NIHČE NITI POGLEDAL. ON PA NAS JE ZAVAJAL. PRAVNIK DR. PIRNAT ISTEGA LETA O TEM TAKOLE:

Za tole je zvedel in molčal. Molči o svoji nogometno politični spregi z Alenko Bratušek/Zares in Igorjem Velovim/Zares, ki sta mi junija 2011 sporočila, da me NZS IN IZRECNO ČEFERIN NOČETA VEČ V KLUBU. V MOJEM KLUBU KJER SEM DELAL DESETLETJA. TO NAJ BI BILA CENA PRVELIGE ZA TRIGLAV. ODKLONIL SEM, A POZABIL NISEM: KO BEREM NJEGOVE GLOBOKE MISLI, SE SPOMNIM NAJINEGA POGOVORA PO TELEFONU POTEM, KO JE POSLAL FAKS IN VRGEL TRIGLAV IZ LIGE! BIL JE V ZADREGI. IN NI ŽELEL PISNO POTRDITI, DA MORAM IZ KLUBA. HINAVSKO, LAŽNIVO IN ŠE KAJ.ZLORABLJAL JE NZS ZA TO, DA JE KAZNOVAL TRIGLAV - HOTEL PA MORDA MENE.

NA DANAŠNJI DAN SE JE ZGODILA KRIVICA KLUBU, KRANJU, MENI OSEBNO. ZATO O MORALI ČLOVEKA,KI DANES VODI UEFA, VSE NAJSLABŠE: S POLITIČARKO IN POLITIKOM JE 10 LET NAZAJ LUSTRIRAL ČLOVEKA IZ NOGOMETA. POD TO SE PODPIŠEM.

Miran Šubic deset let po tem, ko nisem klonil